CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 23 de gener del 2011

Nova victòria per tancar la primera volta

CE Mercantil Barrufets 5-1 Sant Quirze
Julen 33’ 37’
Scuri 18’
Baena 26’
Alvarez 29’

L’últim partit de la primera volta del Campionat de Lliga pels Barrufets, corresponia a la dotzena jornada. Els més petits del club els ha tocat matinar, ja que el partit s’ha jugat, aquest dissabte, a un quart de deu; el rival ha estat el Sant Quirze. Els blaugranes han sortit molt adormits i durant els primers quinze minuts no han jugat gaire bé i tan sols un pal del Scuri o una jugada del Marcos han estat les úniques accions de perill. Per contra, el Sant Quirze ha estat millor durant aquests primers minuts hi ha disposat de dues clares ocasions de gol; la primera ha acabat amb una gran intervenció del Sergi i l’altre ha acabat en gol. Aquest gol ha despertat als locals que abans de finalitzar la primera part ja han remuntat i durant la segona han dominat clarament el partit.
El CE Mercantil ha sortit amb la següent alienació: a la porteria Sergi, de defenses el Garcia i el Gomez, de mig el Scuri, a les bandes el Baena i el Cesc i a dalt pel gol el Marcos. A la banqueta hi havia el Rivera, el Julen i l’Alvarez.
El intens fred i la son han estat els protagonistes dels primers minuts del partit. Els visitants s’han adaptat més ràpidament que els locals i amb una bona col·locació sobre el verd han evitat que els tímids atacs blaugranes arribessin a la porteria. En canvi, els rivals creaven perill i al minut set, el Sergi, amb una gran intervenció ha evitat el cero a un; però uns minuts més tard no ha pogut fer res per evitar el gol visitant en una jugada embarbollada dins de l’àrea. Aquest gol ha servit per què els nostres jugadors entressin en el partit i tan sols tres minuts després, el Scuri, ha aconseguit empatar aprofitant una assistència de l’Alvarez. El mateix Scuri hagués pogut marcar el segon, però el seu xut, després d’una bona passada del Marcos, ha anat al pal. La segona part ha estat monopolitzada pels Mercantilistes, que amb bones jugades han aconseguit donar la volta al marcador i aconseguir una altre golejada. El Baena, després d’una assistència de l’Alvarez, feia el segon al minut vint-i-sis; el mateix Alvarez al minut vint-i-nou feia el tercer. El Julen ha culminat el seu gran partit amb dos gols, als minuts trenta-tres i trenta-set. En defensa, el Rivera, el Gomez i el Garcia, que ha acabat de porter, han fet una gran segona part hi han evitat qualsevol ensurt per la porteria blaugrana. La pròxima setmana els Barrufets es desplaçaran fins al Municipal la Creu per inaugurar la segona volta de la lliga contra la Sabadellenca. El partit serà dissabte a dos quarts de dues.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada