CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 8 de gener del 2011

Victòria en el primer partit de l’any


CE Mercantil 5-2 AEC Manlleu
Elena 29’ 55’
Marta 51’ 53’
Andrea 45’

El primer partit de l’any dos mil onze per les noies de l’Aleví Infantil ha estat també el primer partit de la segona volta. El Manlleu, el quart classificat, ha estat el rival i les blaugranes, amb una gra segona part, s’han endut la victòria; aquests quatre punts són molt importants ja que acosta a les Mercantilistes a les primeres posicions de la lliga. Durant la primera part, el partit ha estat igualat, però en la segona, després d’un inici complicat, les nostres s’han imposat amb un bon joc i una gran actitud.
L’alineació ha estat la següent: la Vane a la porteria, la Laia i la Carla de defenses, la Ivet al mig centre, amb la Paula i l’Elena a les bandes, i deixant a dalt a la Marta. A la banqueta hi havia la Marta G., l’Andrea, l’Ariadna, la Sandra i la Yaiza.
Els primers deu minuts han estat igualats i cap dels dos equips no ha tingut cap clara ocasió de gol. El minut onze i després d’una falta a favor de les locals, les rivals han robat la pilota i amb dos tocs s’han plantat davant de la Vane i l’han superat. El gol ha fet despertat a les blaugranes i els següents minuts han dominat el partit, tot i que no s’ha tingut cap clara ocasió de gol. L’Ariadna, al minut vint-i-nou, ha fet una gran assistència a l’Elena, que aquesta, amb un bon xut ha aconseguit empatar el partit. Quedaven set minuts per finalitzar la primera part i els dos equips han estat conservadors esperant el descans.
La segona part ha començat amb un Manlleu molt fort que ha tancat a les locals al seu camp que només ha pogut apropar-se a l’àrea rival amb contraatacs, com els dos de l’Andrea, que un ha sortit alt i l’altre ha anat al lateral de la xarxa. Poc a poc les visitants han anat afluixant el ritme  aquí és on ha canviat el partit. L’Elena ha assistit a l’Andrea per marcar el segon gol en el minut quaranta-cinc. El Manlleu dos minuts més tard ha empatat però això no ha fet canviar la tònica del partit, ja que quatre minuts més tard, la Marta ha aprofitat un refús d’un xut de l’Andrea per tornar ha avançar-se en el marcador col·locant la pilota a l’escaire. Només dos minuts més tard, la mateixa Marta ha fet el seu segon gol i el quart de l’equip en aprofitar una assistència des de la banda de l’Andrea. Les locals estaven ficades en el partit i al cinquanta-cinc s’ha sentenciat el partit amb un gol de l’Elena en aprofitar una altre assistència de l’Andrea. L’Ariadna, a poc pel final hagués pogut fer el sisè, però la portera rival, amb una gran parada l’ha evitat.
Gran partit i victòria importantíssima de les nostres noies que poc a poc van agafant el ritme de competició i apropant-se a les primeres posicions.
La pròxima jornada tocarà viatjar fins al Bages per enfrontar-se a les terceres classificades, el Manresa. Rival, que les blaugranes els hi tenen moltes ganes pel partit de la primera volta, on van sortir golejades en un fluix partit. Esperem que l’actitud sigui la d’avui ja que així els quatre punts podran viatjar fins a Sabadell. El partit es disputarà a la una del migdia.
Felicitar a les noies per l’esforç i el bon joc realitzat en el partit d’avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada