CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 15 de gener del 2011

L’empat és poc en el derbi sabadellenc


CE Mercantil “G” 1-1 CE Sabadell “C”
Marc R. 51’

L’Aleví “G” del CE Mercantil i l’Aleví “C” del CE Sabadell han jugat, aquest dissabte al matí el derbi del grup onze de la tercera divisió. El partit ha estat força igualat, tot i que els blaugranes, en el primer i l’últim quart, han estat molt superiors  i amb una mica més d’encert de cara a porteria s’haguessin pogut emportar còmodament la victòria. Els visitants, en el tercer quart, és quan més han dominat, però el Roger, el porter Mercantilista, ha estat molt encerat en dos mà a mà amb el davanter rival. Un empat que no serveix als blaugranes i que hauran de seguir treballant per treure l’equip de la zona de descens.
El Mercantil ha iniciat el partit amb el Roger de porter, els defenses Toni, Àngel i Jordi, al mig del camp el Sergi i a dalt el Àdan i el Marc R. A la banqueta hi havia el Ricard, el Ferran, l’Adrian, el Lluís, el Marc i el Jaume.
Tots dos equips han sortits forts i molt posats en el partit però les primeres ocasions de gol han estat blaugranes. Als minuts quatre i sis han tingut dos corners, que han estat iguals, on el Marc R. ha rematat amb el cap per sobre del travesser. El Sabadell, fins el minut deu, no havia tingut cap clara ocasió, però en aquest minut han tingut una ocasió però el seu xut també a sortit per sobre del travesser. El Sergi, a les acaballes del primer quart ha tingut una ocasió però el seu xut llunyà ha sortit desviat. El Ricard, als primers minuts del segon quart ha tingut una clara ocasió de gol però no ha pogut transformar l’ocasió que el Marc R. havia creat robant la pilota a la frontal de l’àrea. El Sergi, amb un altre xut llunyà ha tingut una bona ocasió, però el porter visitant estava ben col·locat. Al minut vint-i-set, en un ràpid contraatac, el Sabadell s’ha avançat en el marcador amb finalitzar la jugada amb una bona vaselina. Avanç del descans, els locals han tingut un parell més d’ocasions que han acabat, totes dues, perdent-se per la línea de fons.
A la represa, el Sabadell ha sortit amb la idea de tancar el partit hi ha dominat tot el tercer quart, però no ha sabut transformar cap de les ocasions, incloent dos un contra un amb el porter Mercantilista, que aquest, molt hàbil les ha aturat. L’últim quart s’ha canviat el dominador de la pilota, hi han estat els blaugranes, que amb un joc ofensiu han disposat de varies ocasions de gol. Les més destacades a part de gol del Marc R. en la sortida d’un corner al minut cinquanta-un, han estat dos xuts del Sergi, un del Jordi i un remat molt escurat del Àdan, que el porter, amb moltes dificultats ha refusat a corner. El Jordi, a l’últim minut del partit ha xutat una falta des de la frontal de l’àrea, però el seu xut s’ha quedat suau i el porter ha parat amb molta facilitat.
Dos punts que no serveixen per treure l’equip de la zona de baix però, que demostra, que si es juga amb la intensitat d’avui no es tardarà en sortir d’aquesta complicada zona.
La pròxima setmana els nois de l’Aleví “G” visitaran la Zona esportiva de Can Rull per enfrontar-se al Can Rull – Romulo Tronchoni; el partit es disputarà dissabte a les dues i mitja del migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada