CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 16 de gener del 2011

Treballada victòria dels Barrufets


UE Castellar 4-5 CE Mercantil
Scuri 1' 9' 19' 36'
Anthony 3'

Aquesta setmana, excepcionalment, els Barrufets han jugat en diumenge; el partit s’ha disputat a les deu i mitja del matí al Municipal Pepin Vallès i el rival l’UE Castellar. Tot i marcar molt ràpid els blaugranes han hagut de patir molt per emportar-se la victòria ja que el Castellar ha plantat cara amb una bona defensa i uns ràpids contraatacs. Les últimes victòries havien estat molt còmodes i partits com el d’avui fan que els nens aprenguin millor a competir.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Sergi de porter, el Rivera i el Garcia de defenses, el Scuri al mig, acompanyat a les bandes pel Cesc i l’Enric, deixant a dalt pel gol a l’Anthony. A la banqueta, al costat de la Vane i el Genís hi havia el Roger, el Julen, el Gomez, el Baena, el Marcos i el Xavi Alvarez.
Els primers tres minuts han estat completament blaugranes; el Scuri aprofitant una assistència de l’Anthony feia el primer, i poc després el mateix Anthony marcava el segon gol. Aquí s’ha acabat la comoditat del partit i el Castellar amb una bona defensa ha evitat més gols visitants; també s’han apropat a la porteria defensada pel Sergi, però entre ell i els defenses han pogut mantenir la porteria a cero. Al minut nou, el Mercantil marcava el tercer gol, una altre vegada del Scuri amb un xut des de l’interior de l’àrea després d’una bona passada del Cesc. El partit semblava controlat, però el Castellar, tot i el resultat seguia en la mateixa línea i a falta de tres minuts pel final de la primera part han marcat el seu primer gol. Això no acabava aquí, ja que en l’últim minut d’aquesta part han fet el segon. Els blaugranes han reaccionat ràpidament i el Scuri feia el seu tercer gol just abans del descans, i amb el dos a quatre s’ha arribat al descans. 
Els visitants han sortit forts durant la segona part i l’Enric amb una jugada per la banda dreta, i el Garcia amb una jugada individual haguessin pogut ampliar el marcador, però el porter del Castellar, ben posicionat, ho ha evitat. En canvi, en una errada defensiva Mercantilista, el Castellar ha tornat ha retallar distàncies, on el Roger no ha pogut fer res per evitar el gol. Això ha portat el nerviosisme a la part de la grada on hi havia els aficionats blaugranes, però ben aviat, al minut trenta-sis, el Scuri feia el seu quart gol i el cinquè del equip i pràcticament sentenciava el partit. Tot i això els locals no han baixat els braços i a l’última jugada del partit han fet el seu quart gol, deixant el marcador amb un ajustat quatre a cinc favorable als blaugranes.
Treballada victòria que serveix de molt, ja que els nens veuen que no sempre es guanya amb tanta comoditat i que per aconseguir victòries s’ha de treballar molt i bé.
La pròxima setmana tocarà matinar, ja que els Barrufets rebran, en l’última jornada de la primera volta, al Sant Quirze “B”; el partit es disputarà al Municipal Arrahona – Merinals a un quart de deu del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada