CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 15 de gener del 2011

Les baixes blaugranes marquen el partit

CE Manresa 7-3 CE Mercantil
Marta 14’
Elena 19’
Ariadna 25’
L’Aleví Infantil Femení es presentava a Manresa amb ganes de seguir la bona línea de les últimes setmanes; però les múltiples baixes han afectat molt a l’equip i en la segona part no ha pogut seguir el ritme de les manresanes. Les baixes han estat la Paula, per motius personals, l’Andrea, per malaltia comuna i la Laia i la Ivet que amb problemes físics eren dubtes pel partit. Les dues només han pogut jugar un quart, ja que aquests problemes no les han permès seguir ajudant a l’equip. S’ha trencat la ratxa de victòries però amb l’actitud demostrada avui les victòries seguiran arribant.
El CE Mercantil ha sortit al camp amb la Vane de portera, la Laia i la Marta G. a la defensa, la Carla al mig, a les bandes l’Elena i la Yaiza i a dalt la Marta. A la banqueta hi havia l’Ariadna, la Sandra i la Ivet.
Els dos equips han sortit forts però les blaugranes, millor posicionades, han dominat hi han disposat de les primeres ocasions. L’Elena al minut dos no ha arribat a una passada de la Carla; la mateixa Carla, al cinc ha xutat alt i la Marta ha xutat suau a les mans de la portera al minut set. En canvi, el Manresa, en la primera clara ocasió ha fet el primer gol en aprofitar una pilota que ha quedat refusada a la frontal de l’àrea després d’una parada de la Vane. A les nostres no els ha afectat el gol hi han seguit atacant i al minut catorze han tingut la seva recompensa, quan la Marta amb un fort xut ha empatat el partit. Al dinou, l’Elena, després d’una assistència de la Vane i un refús de la portera manresana, ha fet el segon. A part d’una aturada de la nostra portera, el Mercantil ha seguit dominant i la mateixa Vane ha tornat a fer una assistència de gol, aquesta vegada a l’Ariadna per fer el tercer gol. A falta de quatre minuts per finalitzar la primera part, el Manresa, ha retallat distàncies en una contra que ha acabat amb un xut des de l’extrem dret. La Marta, a l’últim minut de la primera part, hagués pogut fer el quart, però el seu xut ha sortit fregant el pal de la porteria manresana.
Amb aquesta jugada ha finalitzat la primera part, amb el resultat de dos a tres favorable a les blaugranes. Nomes començar la segona part, un atac per la banda dreta del Manresa ha acabat amb gol després del remat de la davantera des de l’interior de l’àrea; aquesta jugada més les baixes de l’equip han deixat a l’equip tocat, ja que a la banqueta només quedava una jugadora. Això ho han aprofitat les locals, per dominar tota la segona part i marcar quatre gols més. Tot i això les visitants han tingut alguna que altre ocasió de gol, com la de la Carla, la Marta o l’Ariadna, però cap d’elles ha estat prou destacada per poder acabar amb gol. Per l’esforç de les nostres jugadores, el partit no mereixia acabar amb aquest marcador, però ara cal pensar amb l’Europa, que serà el pròxim rival; el partit es disputarà dissabte vinent a la una i vint del migdia al Municipal Arrahona-Merinals. Esperem que l’equip pugui recuperar les quatre baixes i que segueixi amb l’actitud d’avui i els darrers dies, i així poder aconseguir un victòria per seguir escalant posicions a la taula classificatòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada