CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 22 de gener del 2011

Excessiu càstig

El CE Mercantil de la categoria Aleví Infantil Femení rebia la visita al  Municipal Arrahona Merinals del CE Europa. El partit s’ha jugat a dos quart de dues i corresponia a la catorzena jornada de lliga. L’equip barceloní és un equip, físicament, molt fort i que en les últimes jornades ha anat a més. Han plantejat un partit molt defensiu i amb unes contres molt ràpides i molt ben preparades i això ha fet, tot i el bon partit de les locals, sobretot a la primera part, que aconseguissin una amplia golejada. Les nostres, amb un plantejament ofensiu i atractiu han combinat molt bé, però a l’arribar a tres quarts de camp s’han quedat, una i altre vegada, bloquejades per la forta defensa rival.
El CE Mercantil ha presentat la següent alineació: a la porteria la Vane, de defenses la Marta G i la Carla, al mig la Marta, de interiors l’Elena i la Paula i a dalt l’Andrea. A la banqueta hi havia la Laia, l’Ariadna, la Yaiza i la Ivet.
Ja des de bon principi l’equip blaugrana ha portat la iniciativa però l’Europa ben col·locat no patia per la seva porteria i esperava el moment idoni per llençar ràpids contraatacs. Així han arribat el dos primers gols, als minuts tretze i quinze. Poc a poc les blaugranes han aconseguit tenir alguna ocasió, com les dues de la Carla o la de la Marta, però cap d’elles ha significat perill per la porteria de l’Europa. Així s’ha arribat al descans, amb un mercantil amb la iniciativa de jugar i un Europa tancat al seu propi camp.
La segona part ha començat amb dues ocasions locals, però ni els xuts de l’Elena ni de l’Andrea han acabat en gol. En canvi, l’Europa, en els dos primers remats de la segona part ha marcat dos gols més, als minuts quaranta-cinc i cinquanta-un. Pel que s’havia vist fins aleshores era un càstig molt gran i les nostres han volgut arreglar-ho, però el gol s’ha resistit tot i les ocasions de la Carla, de falta, de la Marta o de l’Ariadna. Al seixanta-cinc s’ha encaixat el cinquè en un corner, segon gol que rep l’equip de corner en tota la temporada des de que es defensa en zona; la causa ha estat una mala col·locació d’un jugadora, fet que fa que la zona quedi debilitada. La Marta i la Paula han tingut dues ocasions més, però els seus xuts han sortit molt desviats. El partit ja estava sentenciat i l’equip mercantilista ha baixat el braços i això ho ha aprofitat l’Europa per fer dos gols més, el primer al minut seixanta-sis i el segon amb un fort xut al setanta.
Dura derrota per les noies del Mercantil, que ara tindran una setmana de descans abans de rebre al CE Sabadell. El derbi es jugarà el dissabte cinc de febrer amb el horari encara per confirmar. Esperem que sigui un gran derbi i les nostres estiguin més encertades de cara a gol del que han estat avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada