CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 4 de desembre del 2010

Còmode partit pel Aleví “G”


CE Mercantil 7-1 Caldes Montbui
Marc R. (3)
Marc 
Lluís 
Jaume 
Èric

L’Aleví “G” del CE Mercantil ha jugat, aquest dissabte a les nou del matí, la novena jornada de lliga; el partit s’ha disputat al Municipal Arrahona – Merinals, i el rival el Caldes de Montbui. Els blaugranes, tot i començar perdent, han tingut un plàcid partit hi han sumat quatre punts molt importants.
El CE Mercantil ha presentat la següent alineació: Osvaldo de porter, defenses el Toni, l’Àngel i l’Èric, de mig el Marc Campillo i el Marc Rodriguez, i a dalt, pel gol, l’Àdan; a la banqueta estaven el Ricard, el Jaume i el Lluís.
Només començar el partit, el Caldes s’ha avançat al marcador; els nostres han tret de mig camp, han perdut la pilota i els visitants no han perdonat. Tan sols ha estat un error, ja que els de Montbui no han tornat ha arribar a la porteria de l’Osvaldo fins al minut vint-i-set. Fins aquí, el Mercantil ha dominat, ha tingut ocasions hi ha aconseguit remuntar el partit. En el minut quatre, el Marc ha empatat el partit en culminar una jugada de banda. Abans del segon gol, obra del Marc R al minut onze, els Mercantilistes han disposat de dues ocasions, una del mateix Marc R. i l’altre de l’Àdan. Ja, amb el marcador a favor, els locals s’han agradat, i al minut dinou ha arribat el tercer, aconseguit pel Jaume. Fins al minut trenta-un no ha arribat cap gol més tot i les varies ocasions que han tingut els blaugranes. En aquest minut s’ha aconseguit el quart gol, una altre vegada del Marc R. al aprofitar una assistència del Lluís; ja era la segona part, una part on encara, el Mercantil, ha estat més superior que el rival. Dos minuts més tard ha arribat el cinquè, obra de l’Èric; un minut després el sisè, del Marc R., que aconseguia el seu Hattrick. Al quaranta-tres, el Caldes ha tingut una tímida ocasió de gol, però l’Osavaldo ha aturat sense dificultats. El Lluís, al cinquanta-quatre, ha tancat el marcador en aprofitar un corner que ningú ha sabut rematar al primer pal, i ell al segon pal si.
Victòria important per afrontar el difícil compromís de la pròxima jornada, on els blaugranes visitaran el camp del líder, el Sabadellenca; equip invicta fins al dia d’avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada