CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 28 de novembre del 2010

Un partit més per oblidar


CE Mercantil 1-6 Vilassar de Mar
Marta 46’

Difícil començament de lliga el que està tenint l’Aleví Infantil Femení ; es van alternant empats amb derrotes i l’equip, a les portes del mes de desembre, encara no coneix la victòria. Aquesta jornada, la vuitena, rebien la visita del tercer classificat, el Vilassar de Mar, un equip físicament molt fort i que si estan en tercera posició no es per casualitat si no per què és un equip molt treballat segons les seves possibilitats. Les claus d’aquesta nova derrota han estat un mal plantejament tàctic, errades defensives i com cada setmana, la falta de gol.
L’equip inicial del CE Mercantil ha estat el següent: a la porteria la Vane, a la defensa la Laia i la Marta G., al mig centre la Carla, d’interiors la Yaiza i l’Elena i com a davantera la Marta. A la banqueta hi havia la Paula, l’Andrea, l’Ariadna, la Sandra i la Ivet.
El partit ha començat mogut i als primers dos minuts les locals han tingut dues tímides ocasions de gol mitjançant la Carla i la Marta, però ha estat el Vilassar el que ha encertat primer; ha estat en una errada defensiva en un llançament de banda que han deixat a la jugadora visitant sola davant de porteria i lògicament, no ha fallat. El gol no ha fet variar el plantejament i l’Elena amb un llançament de falta hagués pogut empatar, igual que la Marta amb un remat de cap, però les dues ocasions han sortit a fora; en canvi, en la segona oportunitat del Vilassar han tornat  a marcar i aquest gol si que ha deixat tocades a les jugadores del Mercantil. Només començar el segon quart, hi ha hagut dues jugades que haguessin pogut canviar el signe del partit, la primera en una gran jugada de l’Elena on s’ha plantat a l’àrea i la defensa la fet caure provocant el penal; ella mateixa la llençat però la portera l’ha aturat. Poc després, la mateixa portera ha agafat la pilota amb la mà fora de l’àrea i l’àrbitre ha xiulat falta, però fent cas omís del reglament, de les protestes del públic i la banqueta local no l’ha expulsat i n’hi tan sols ha ensenyat targeta groga. La Ivet ha llençat la falta i la creueta ha evitat el gol. En la següent jugada les locals han matat el partit fent el seu tercer gol al minut vint-i-vuit. D’aquí al final de la primera part el joc s’ha calmat i tan sols l’Andrea en un xut després d’un corner  ha creat perill, però la pilota, una vegada més no ha entrat hi ha sortit per sobre del travesser.
Al descans s’ha intentat millorar alguns aspectes però cap d’ells ha donat el seu fruit i les del Maresme, en tres ràpids contraatacs han posat el cero a sis al marcador; els gols han estat als minuts trenta-nou, quaranta-un i quaranta-quatre. La Marta, al quaranta-sis ha marcat el gol de l’honor i ha ampliat el seu compte golejador a set gols. El partit, tot i la insistència local ja no ha variat i tan sols algunes jugades de perill haguessin pogut arreglar una mica el marcador.
Una nova derrota que deixa el equip en una complicada situació classificatòria; la victòria ja no es pot fer esperar més ja que les jugadores i entrenadors, moralment la necessiten, sobretot per agafar confiança en si mateixes, ja que en moltes fases dels partits es veu que no disposen d’aquesta confiança. Com a entrenador estic preocupat per l’equip, per que tot i el treball no s’aconsegueix el resultat esperat. Caldrà fer modificacions per tal de canviar la situació el més ràpid possible, si no, la salvació serà complicada, tot i que ara mateix no corre perill.
Diumenge vinent, a Mataró, les noies s’enfronten al UD Cirera, un dels equip de la part baixa de la classificació; el partit serà a les dotze del migdia.

3 comentaris:

  1. GENIS i qui li a passat a la marta per que marques o a marcat ela sese que li passes ningu e
    que el gol la fet ella pero la asistencia la e feta jo e com a minim o podias posar-ho

    ResponElimina
  2. Les teves companyes no ho han posat al full!
    Però tranqui ara mateix t'ho poso a les estàdistiques.

    ResponElimina
  3. Ari, tens tota la raó i ja saps que per mi vas fer un partit boníssim i sense tu no hagués marcat; però ho podries haver escrit amb unes altres paraules perquè ningú ho va fer amb mala intenció.

    ResponElimina