CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 13 de novembre del 2010

Una part per cada equip


CE Mercantil 5-6 RCD Espanyol
Andrea (4)
Marta

L’Aleví Infantil Femení del CE Mercantil debutava aquest dissabte al matí al Municipal Arrahona – Merinals, hi ho feia contra un dels rivals més forts de la categoria, el RCD Espanyol, actual líder de la competició. Cada equip ha dominat una part, l’Espanyol la primera i el Mercantil la segona. Les blanc-i-blaves han estat més encertades de cara a gol i això les ha permès emportar-se la victòria.
L’alineació inicial del Mercantil ha estat: com a portera la Vane, de defenses la Laia i la Carla, de mig centre la capitana Ivet, d’interiors la Marta i l’Elena i de davantera l’Andrea. A la banqueta hi havia la Paula, la Marta G., la Ariadna, la Sandra i la Yaiza.
Les nostres han sortit al camp amb la necessitat de guanyar d’agut als últims mals resultats, però sabien, que el partit seria complicat, i així ha estat; en el primer minut, les visitants s’han avançat al marcador en aprofitar una errada en el marcatge. L’Andrea, en la següent jugada ha aconseguit empatar al aprofitar una gran passada en profunditat de la Marta; això ha animat a les nostres ja que el gol rebut, observant les cares del les nostres jugadores, havia estat un cop dur. L’Espanyol no s’ha descompost hi ha seguit atacant, tot i que abans del segon gol espanyolista, l’Andrea hagués pogut fer el segon però la pilota ha sortit a fora per poc. Al minut sis, una pèrdua de la pilota al mig camp ha permès a l’Espanyol tornar-se a avançar en el marcador. Els següents minuts han estat per les visitants, però la Vane, molt encertada, no deixat que cap més pilota entres a la seva porteria. Les blaugranes, tot i el domini de les rivals no s’han arrugat i han tingut algunes ocasions, les més clares de la Laia, que la portera ha parat, i la segona de la Carla, a les acaballes del primer quart, però una altre vegada, la portera ha estat molt segura. El segon quart és on s’ha decidit el partit; s’ha canviat l’esquema i algunes jugadores i això ha descentrat a les mercantilistes; l’entrenador pensava que així es controlarien més els atacs rivals, però ha estat al reves, ja que l’Espanyol ha disposat de varies ocasions de gol, convertint-ne dues d’elles i deixant el marcador en un a quatre. Durant aquest quart, les locals ho han xutat ni una sola vegada a porteria.
A la mitja part, al vestidor, s’ha parlat, s’ha discutit i s’ha arribat a la conclusió, que s’havia de tornar a l’esquema inicial i s’havia de canviar la mentalitat. Tan l’entrenador com les jugadores han accedit a les peticions i el partit ha canviat, tot i que en el primer minut de la represa, l’Espanyol ha fet el cinquè de penal. Només dos minuts més tard, la Marta ha fet una gran jugada individual, ha cedit la pilota a l’Andrea i aquesta no ha perdonat. Les nostres s’han crescut i durant els següents minuts han dominat i han arribat a porteria, a pesar de que una errada d’una davantera blaugrana ha donat el sisè gol a les espanyolistes. La primera la tingut  la Carla, però sense sort, la segona ocasió,  l’Andrea que no ha fallat i marcava el segon i al minut cinquanta-vuit ha tornat a marcar fent el tercer gol de l’equip i el seu hattrick. Un minut més tard ha arribat el quart gol, obra de la Marta en una altra gran jugada individual; al minut seixanta-cinc, l’Andrea feia el cinquè gol i la possibilitat d’una remuntada. El partit estava obert, amb un Mercantil bolcat a l’atac i un Espanyol aprofitant les contres, però cap dels dos equips ha estat encertat i els punts han viatjat fins a Barcelona i permet a l’Espanyol continua líder.
L’actitud de les jugadores durant la segona part és la correcta i espero, com entrenador, no prendre decisions equivocades com la del segon quart, ja que ara, analitzant el partit, he vist que ha estat la clau de la derrota d’avui.
Una vegada s’ha jugat contra, pràcticament, tots els equips més forts de la lliga, arriben els partits de la nostra lliga, on la primera victòria no es pot fer espera més. El diumenge, a les nou del matí i contra la Roca s’ha d’aconseguir la victòria per començar a treure el cap a la classificació.

2 comentaris: