CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 21 de novembre del 2010

La falta de gol evita la victòria blaugrana


PBB La Roca 1-1 CE Mercantil
Yaiza (46’)


L’Aleví Infantil Femení del CE Mercantil té un problema, el gol; l’equip juga bé, té nombroses ocasions però és incapaç de transforma-les, i això es tradueix amb empats o derrotes. Aquesta jornada, la setena, visitava el camp d’un dels equips de la zona mitja, el de la Penya Blanc-i-blava La Roca del Vallès; les noies han dominat l’encontre i en moltes fases del partit han jugat un gran futbol; s’han merescut la victòria, però finalment només han pogut treure un empat a un. Dos punts que saben a poc però a la vegada són molt importants per seguir sumant i encarar les pròximes jornades amb més tranquil·litat.
La Vane de portera, la Laia i la Carla de defenses, la Ivet al mig, la Marta i l’Elena a les bandes i a dalt per el gol l’Andrea, ha estat l’equip inicial del Mercantil. A la banqueta esperaven entrar en joc la Paula, la Marta G., l’Ariadna, la Sandra i la Yaiza.
Des de l’inici del partit les visitants han volgut la pilota i l’han circulat amb molt de criteri, d’una banda a l’altre i això les ha permès arribar fàcilment a tres quarts de camp, però aquí, les noies s’estacaven i no podien finalitzar les jugades; la Roca, en canvi, amb ràpids contraatacs creava perill, com al minut tres, que han obligat a la Vane a intervenir. L’Elena, per la seva banda creava ocasions, però els seus centres no eren remats ni per l’Andrea, minut deu, la Marta al minut dotze o la Carla al minut catorze. El segon quart ha estat una copia del primer, però La Roca no ha disposat de cap ocasió de gol, en canvi, les nostres, mitjançant les accions a pilota parada n’han tingut, però sense encert. Els últims minuts de la primera part semblava que els dos equips estesin cansats i cap dels dos ha creat perill.
Hi han hagut molts canvis al descans i el partit ha agafat un altre aire; no hi ha hagut control al mig del camp i les ocasions anaven i venien d’una porteria a l’altre. La Yaiza, al minut quaranta-sis, aprofitant un refús dins de l’interior de l’àrea obria el marcador, però poc després, les locals aconseguien empatar en una jugada embarbollada a l’àrea de la Vane; era el minut cinquanta-dos. L’últim quart ha estat el més intens per part mercantilista, on s’ha disposat de varies ocasions de gol, com les dues de l’Andrea que la portera ha parat, la de la Marta després d’una jugada d’estratègia en una falta a favor i dues més de l’Elena, que els seus xuts no han trobat el camí de la porteria hi han sortit desviats. L’equip dominava, però en un ràpid contraatac de la Roca, s’ha hagut de fer falta, el xut ha anat a corner i en el mateix, després d’un refús, la davantera local ha estat a punt de marcar, però primer la Vane i després el pal, han evitat el gol i la derrota. Tot i això, el Mercantil encara ha disposat d’una altre ocasió, però la Marta no ha estat encertada en el remat i el partit ha finalitzat amb dos punts per cada equip. En resum, podríem dir que ha estat un bon partit del Mercantil, a pesar de que s’ha de millorar el remat final; aspecte que s’intentarà treballar en els pròxims dies.
La setmana que bé, hi ha un canvi d’horari, i les fèmines més petites del club no jugaran dissabte, com acostumen a fer quan juguen de local, si no que serà diumenge a les quatre menys quart; el rival, un altre equip de la part alta, el Vilassar de Mar. Esperem que la falta de gol no ens torni a privar d’una victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada