CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 6 de novembre del 2010

Gran Derbi!



CE Sabadell 5-1 CE Mercantil
                           Marta'66


El CE Sabadell i el CE Mercantil de la categoria Aleví Infantil Femení han jugat aquest dissabte al matí la cinquena jornada de la primera divisió. Ha estat un partit intens, on les locals han portat el pes del partit i les visitats molt ben ordenades han pogut crear força perill. El Sabadell ha estat el just guanyador, tot i que el resultat, pels mèrits de les blaugranes ha estat molt abultat. Cal recordar que el Sabadell és el sub campió de la temporada passada i actualment comparteix liderat amb l’Espanyol.
El Mercantil s’ha presentat a l’Olimpia amb la Vane de portera, la Carla i la Laia de defenses, la Ivet al mig centre acompanyada per les interiors Marta i Elena, mentre que en la davantera estava l’Andrea; a la banqueta, acompanyant al Genís, el Jordi i a la Teresa hi havia la Paula, la Marta G, l’Ariadna, la Sandra i la Yaiza.
Des de el principi el Sabadell ha dominat la pilota hi ha intentat atacar, però s’ha trobat un Mercantil molt ben organitzat i els hi ha estat difícil tenir ocasions; tot i que al minut tres els pals han evitat el primer gol local i la Vane ha aconseguit aturar dues ocasions als minuts vuit i tretze. El Mercantil no només defensava, ja que ha tingut moltes ocasions per avançar-se en el marcador, però la mala sort i la falta de força ho han evitat; la primera la tingut la Laia que l’ha enviat a les mans de la portera, la segona la Marta que l’ha enviat a fora; la Carla n’ha tingut dues de seguides, però el seus xuts amb la cama esquerra no ha portat problemes a la portera local. Al minut deu ha aparegut l’Elena i ha disposat de tres clares ocasions, però una altre vegada, la portera, amb grans intervencions ha evitat el gol. El Sabadell, seguia atacant però no trobava el camí correcte, tot i que ha tingut varies ocasions; el partit estava obert i el gol podia caure per les dues bandes, però ha estat la davantera local la que ha encertat primer; les mercantilistes han perdut una pilota al mig del camp i  això ha propiciat un ràpid contraatac que ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa, era el minut trenta-dos. Les blaugranes no s’han descompost hi han seguit igual, esperant al Sabadell que ho seguia intentant però entre la defensa i la Vane no han pogut ampliar el marcador.
El cero a dos ha arribat al minut trenta-nou amb un potent xut des de fora l’àrea; aquí hi ha hagut un punt d’inflexió i les visitants han jugat els pitjors minuts. El Sabadell ho ha aprofitat per ampliar el marcador amb dos gols més, als minuts quaranta-cinc i seixanta-dos. Poc a poc, el Mercantil ha tornat al partit i la Laia ha fet una jugada espectacular, ha cedit la pilota a la Marta i aquesta amb un gran xut ha retallat les distàncies, però ja era al minut seixanta-quatre. El gol ha animat a les visitants i els següents minuts han dominat, però sense encert; en canvi, el Sabadell ha tancat el marcador amb un xut sense angle, on la defensa i la portera no han pogut fer res per evitar-lo. Andrea, a les acaballes del partit, hagués pogut marcar, però el seu xut ha estat ben aturat per la portera sabadellenca.
Bon partit de les mercantilistes tot i el resultat, que com ja em comentat, és massa ampli per l’esforç realitzat; aquest és el camí a seguir i ara toca treballar per preparar el dur partit de la pròxima setmana, ja que el RCD Espanyol, co-líder, visitarà el Municipal Arrahona-Merinals, el partit serà dissabte a tres quarts de dotze. Una vegada passada aquesta jornada, ja hauran jugat contra els equips més forts de la categoria i els següents rivals, jugant com avui, se’ls podrà guanyar fàcilment.
Cal felicitar a les noies pel joc, l’esforç i el comportament en el dia d’avui; com a entrenador he sortit orgullós de l’Olimpia.
M’agradaria destacar la victòria, aquest matí, dels Barrufets a la mateixa Olimpia, on s’han imposat al Sabadell per un còmode cero a vuit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada