CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 6 de novembre del 2010

Tres punts més que s’escapen

CE Mercantil Aleví "G" 2-6 Cercle Sabadalles
Àdan
Adrian

Difícil començament de lliga el de l’Aleví “G”. Aquesta setmana disputava la cinquena jornada de lliga, de les quals, tan sols s’ha pogut aconseguir una victòria; poc a poc i amb molt de treball l’equip millorarà i els resultats arribaran. El Cercle ha estat el rival d’avui i amb molta comoditat s’ha emportat els quatre punts en joc. El partit s’ha jugat al Municipal Arrahona – Merinals a les nou del matí i el CE Mercantil ha tret la següent alineació: Osvasldo de porter, Toni i Àngel de defenses, Marc de mig centre amb els interiors Adrian i Ferran i Àdan en punta. A la banqueta només hi havia el Lluís i el Jaume, ja que el Ricard no ha assistit per malaltia comuna.
Ja des del primer minut el Cercle ha portat el pes del partit, tot i que durant els primers minuts, cap dels dos equips ha tingut cap ocasió de gol i el joc estava concentrat al mig camp. Poc a poc, els visitats s’han anat apropant a la porteria d’Osvaldo i al minut sis, en una errada a l’hora de construir una jugada atacant, s’han avançat en el marcador. Això els ha fet créixer hi d’aquí fins al final de la primera part han disposat de varies ocasions més de gol, de les quals, una, ha acabat al fons de la porteria; ha estat al minut vint-i-quatre i en una jugada envirollada dins de l’àrea on el davanter rival ha estat el més llest per finalitzar ell la jugada.
La segona part ha començat diferent, ja que el Mercantil ha dominat els primers compassos; Jaume, als dos minuts de la represa ha avisat amb un xut de falta i Àdan, al trenta-quatre ha retallat les distàncies amb un xut sec des de la frontal després d’una bona jugada de banda. El Cercle ha vist perillar el partit i s’ha posat les piles; tan sols dos minuts després del gol ja han tingut una ocasió, però Osvaldo ha estat atent, al igual que en el un contra un que ha tingut en la següent jugada que ha evitat un gol cantat. Però en el trenta-vuit la sort ha canviat i el Cercle ha fet el tercer resolent un gran contraatac. Això ha enfonsat als nostres i al quaranta-set, de vaselina, al cinquanta-un de contraatac i el cinquanta-set de un fort xut han sentenciat el partit. Ha falta d’un minut pel final del partit, l’Adrian en una jugada individual ha tancat el marcador.
La pròxima setmana, l’Aleví “G” jugarà la sisena jornada de lliga a Terrassa contra el Jabac. El partit es jugarà dissabte a les deu i quart.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada