CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 20 de novembre del 2010

El Rubí remunta i s’emporta la victòria


CE Mercantil Aleví “G” 1-3 UE Rubí
Àdan (15')

L’Aleví “G” del CE Mercantil jugava la setena jornada de lliga contra el Rubí, un rival directa per la salvació; els blaugranes han començat guanyant i jugant bé, però a les acaballes de la primera part els visitants han entrat al partit i en dues de les poques ocasions de gol que han disposat durant aquesta part han aconseguit posar-se per davant. Aquests gols han ensorrat als blaugranes i la resta del partit , el Rubí, ha dominat, tenint varies ocasions de gol i marcar-ne  un tercer. Una altre derrota que fa mal, però ara toca aixecar-se i sortir, el més aviat possible, de la zona més baixa de la classificació.
L’alineació del Mercantil ha estat la següent: Osvaldo de porter, Toni i Àngel de defenses, de mig centre Dani, a les bandes el Ferran i el Marc i ¡Àdan com a davanter. El Jaume, el Lluís, l’Adrian i el Ricard han començat a la banqueta.
Els primers minuts han estat de tanteig  i fins al minut set ho ha arribat cap ocasió de gol; han estat els visitants els primers, però l’Osvaldo l’ha aturat fàcilment. A partir d’aquí el Mercantil ha dominat hi ha disposat de varies ocasions de gol, però ni els remats del Marc, el Dani i el Àdan han tingut el final esperat. Fins l’últim minut del primer quart no s’ha inaugurat el marcador, ha estat l’Àdan, que ha aprofitat un refús per batre al porter visitant. 
El segon quart ha començat igual que havia acabat el primer, és a dir, amb un Mercantil dominant el joc i disposant de varies ocasions per ampliar el marcador, el Ferran i el Dani han tingut les més clares, però no han tingut la sort necessària per que acabessin al fons de la xarxa. En canvi, el Rubí, en la primera clara ocasió de gol no ha perdonat i ha empatat el partit. Els locals no han abaixat els braços  hi han seguit disposant d’algunes ocasions, però amb el mateix resultat que els anteriors, o a fora o a les mans del porter. Al minut vint-i-set ha arribat la jugada que ha fet canviar el signe del partit, quan el Rubí, en una gran jugada col·lectiva, s’ha posat per davant en el marcador. Poc després ha finalitzat la primera part amb certa decepció per part mercantilista.
La segona part ha estat un monòleg del Rubí, que ha disposat de varies ocasions, les més clares, a part del tercer gol al minut trenta-set en una errada defensiva mercantilista, han estat dos xuts al travesser, el primera minut trenta-un en un contraatac i el segon en un llançament de falta al minut quaranta-tres. A poc per finalitzar l’encontre el Mercantil ha reaccionat hi ha tingut opcions per retallar distàncies e inclús per empatar el partit, però els remats del Ricard, al minut cinquanta, de l’Àdan al minut cinquanta-dos i de l’Adrian al cinquanta-set no han trobat el camí del gol. El Marc, a l’últim minut hagués pogut fer el segon gol local però no ha arribat al centre de l’Àdan des de la banda dreta.
L’equip ha tingut masses alts i baixos i això la privat de tenir més opcions per guanyar el partit. Ara toca, la pròxima setmana, guanya al camp de l’Unificació CF Santa Perpètua; serà diumenge a la una  quart del migdia.


El partit del Barrufets, que tenien que jugar contra el Ripollet, ha quedat suspès pel mal temps d’aquest matí; el partit és jugarà en les pròximes setmanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada