CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 31 d’octubre del 2010

Els Barrufets


Els Barrufets és l’equip del CE Mercantil on hi juguen els jugadors més joves; tots han nascut entre els anys dos mil cinc i dos mil sis, és a dir, només tenen entre quatre i cinc anys. Aquesta temporada, la plantilla, té a catorze jugadors i sis d’ells, són de l’any dos mil sis, un any més petits que la categoria on juguen. Això fa que, aquest any, físicament, és noti molt. Els jugadors que formen aquesta plantilla són: l’Anthony Raya, Marc Scuri, Marc Gomez, Marc Garcia, Marc RIvera, Marcos Baena, Marcos Martinez, Julen Ruiz, Cesc Nogues, Xavi Lopez, Xavi Alvarez, Sergi Graells, Roger Fernandez i Enric Gisbert.
Poc a poc van agafant el concepte del colpeig amb l’interior del peu per les passades, l’empenya pel xut, la planta pel control o el cap pel remat. Els resultats són el de menys, però tots ells, quan perden, s’enfaden i només volen guanyar; tenen la pilota com a objectiu i allà on va ella, van ells; aquí està el principal problema, ja que els hi costa molt entendre, que el joc sense pilota és igual d’important o més que tenir la pilota. A Mesura que van passant els mesos ho aniran entenen i al final de temporada segur que hauran après a jugar amb i sense pilota. Aquest és el cinquè any que entreno als més petits del club i ja se que costa, però amb molt de treball s’aconsegueixen els objectius marcats, i molts d’ells, d’aquí a un temps seran uns jugadors molt importants pel club.
Aquesta setmana han jugat la segona jornada de lliga, competició que no és té amb compte ni els resultats ni la classificació, si no que es valora el progrés dels futbolistes. El partit s’ha disputat a dos quarts d’una al camp de la Roureda, i els locals han guanyat per tres gols a un. Als minuts cinc, set i deu hem encaixat els gols; les dimensions del camp, molt gran, i la superfície, de terra, han descentrat als blaugranes. A partir d’aquí el partit s’ha igualat i tots dos equips han fet un gran partit. El Marc Scuri, amb una jugada individual, ha retallat les diferències al minut vit, però d’aquí al final del encontre el marcador ja no s’ha mogut més tot i les varies ocasions per part dels dos equips.
La pròxima setmana, el Barrufets, jugaran el seu primer derbi contra el CE Sabadell; el partit és disputarà el dissabte sis de Novembre a les dotze del migdia al Poliesportiu l’Olimpia,

2 comentaris: