CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 16 d’octubre del 2010

Amarg comiat al Municipal de Gràcia

El Municipal de Gràcia, durat els darrers anys, ha estat la casa del Mercantil, però a partir de demà, el Municipal Arrahona – Merinals agafarà el testimoni. Les noies de l’Aleví Infantil, jugaven el seu últim partit a Gràcia, que corresponia a la segona jornada de lliga. Ha estat un partit trist, on la falta d’actitud de pràcticament totes les jugadores, ha estat la clau de l’abultada derrota; res té a veure l’equip que s’ha vist avui amb el de la setmana passada, on és va fer un joc brillant.  L’entrenador, el Genís, ha fet el primer error, deixant a l’Elena, una de les millors jugadores, a la banqueta, però la resta de jugadores no han estat a l’altura i encara han fet, que aquest error fos més gran. És un partit, que el pròxim entrenament, s’ha de comentar i parlar-ne amb profunditat, ja que no es pot repetir una situació igual, si no, la lliga serà llarga i complicada.
L’equip inicial de les blaugranes ha estat el següent: Vane a la porteria, Carla i Laia de defenses, Ivet al mig centre, les interiors Sandra i Marta i la davantera Andrea. A la banqueta estaven al la Paula, la Marta G., l’Ariadna, l’Elena i la Yaiza.
Tot i que les jugadores locals han començat amb una passivitat alarmant, l’Andrea, al minut sis, i a boca de gol, no ha arribat a rematar una gran jugada entre la Marta  la Carla; això ha estat l’única oportunitat durant el primer quart. El Manresa, molt ben situat al camp, ha jugat molt còmode a causa de la poca pressió local, i de seguida han arribat els primers gols, el primer al minut vuit, el segon al minut nou i el tercer al onze. Fins al començament del segon quart, les nostres semblava que no haguessin sortir al camp, però només comença el segon quart, l’Elena, amb una jugada individual, ha retallat distàncies. Semblava que el partit estava més igualat, però les nostres seguien sense jugar al cent per cent, però al menys, el marcador no s’ha mogut més.
Al començament de la segona part les locals semblaven més concentrades, però als quatre minuts ha arribat la jugada que ha acabat de matar el partit. L’àrbitre, ja conegut pel seus nefastos partits amb el Mercantil, ha xiulat una falta inexistent prop de l’àrea; les Manresanes l’han executat, la Vane no la pogut aturar i la davantera més petita de les Manresanes ha marcat amb la mà i el senyor col·legiat l’ha concedit. Durant els següents minuts, cap dels dos equips ha tingut el control de la pilota, i en una jugada aïllada, l’Andrea a marcat el segon de les locals i així ha finalitzat el tercer quart. Les mercantilistes, durant el petit descans, ha parlat de la possible remuntada i així ho han intentat, però en una contra del Manresa al minut seixanta-dos les ha matat i a partir d’aquí ja no hi havia jugadores blaugranes al camp, i el Manresa ho ha aprofitat per marcar tres gols més per completar la golejada.
Ha estat, de llarg, el pitjor partit de les blaugranes al darrer any i mig i esperem que no es torni a repetir una situació així, ja que la imatge de l’equip ha estat molt trista i com entrenador he sortit avergonyit del camp.
Demà toca passar un gran dia, amb la inauguració del camp i la presentació de les plantilles, però a partir de dilluns toca treballar per poder afrontar el partit de la pròxima setmana amb plenes condicions, ja que el rival, l’Europa, és un dels més forts de la categoria, L’encontre serà el dissabte vint-i-tres a la una del migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada