CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 31 d’octubre del 2010

Derrota a Montcada

EF. Montcada 4-2 CE Mercantil
Aleix
Àdan


La quarta jornada de la tercera divisió pel Aleví “G” ha tingut lloc aquest diumenge al matí al estadi El Nou Ferreria; el rival, l’escola de futbol de Montcada. Els mercantilistes no han fet un bon partit i semblava que anessin a un ritme inferior als locals, que aquests han dominat tot l’encontre amb molt comoditat. Durant l’últim quart és quan els sabadellencs s’han tret la son de les orelles hi han pogut maquillar el resultat.
L’equip inicial blaugrana ha estat el següent: Yago a la porteria, Toni i Àngel a la defensa, d’interiors Adrian i Marc, de mig centre l’Edu i l’Aleix com a davanter. A la banqueta estaven el Ferran, el Ricard, el Lluí i l’Àdan.
Els primers minuts el joc estava concentrat al mig del camp, cap dels dos equips aconseguia apropar-se a l’àrea rival i les pèrdues de pilota eren constants. Fins al minut cinc no han arribat les primeres ocasions; per part visitant un xut del Marc que el porter ha parat fàcil i per part visitant un xut llunyà que ha sortir per sobre del travesser. Edu, de falta, ha tingut una altre ocasió, però la pilota ha sortit molt desviada. Aquí, al minut set, hi ha hagut un punt d’inflexió, ja que el Montcada ha passat a dominar fins l’últim quart: al minut onze haguessin pogut marcar, però el Yago ha estat molt segur, al setze han tingut una altre, però la bona col·locació defensiva han evitat que poguessin rematar. Els nostres només podien arribar a la porteria amb la pilota aturada, i als minuts disset i vint-i-nou, l’Edu n'ha tingut dos, la primera a les mans del porter i la segona al pal. Entremig d’aquestes dues accions, els locals han marcat dos gols; el primer al minut vint-i-dos després d’una paret entre els seus dos davanters i el segon amb un gran xut des de la banda després d’un refús de la defensa visitant. Així s’ha arribat al descans.
La segona part ha començat igual, però amb un Montcada amb ganes de tancar el partit i exercint una forta pressió. Fruit d’això han arribat dos gols més, el primer al minut trenta-quatre i el segon al minut quaranta-tres, on han robat una pilota al mig del camp i amb un fort xut han fet inútil l’estirada del Yago. Els últims minuts l’equip ha reaccionat hi ha creat més perill; gràcies això s’han pogut retallar les distàncies. L’Aleix ha fet el primer amb un fort xut des de la frontal i l’Àdan, al minut cinquanta-dos ha fet el segon, en aprofitar un centre de l’Adrian des de la seva banda.
Fluix partit dels blaugranes, que la pròxima setmana rebran la visita al Municipal Arrahona – Merinals del Cercle Sabadelles. El partit es disputarà dissabte a les nou del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada