CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 23 d’octubre del 2010

Golejada i primera victòria

L’Aleví “G” va aconseguir, aquest dissabte al matí, la primera victòria a la lliga. El partit es va disputar al nou municipal de Arrahona – Merinals, contra la Juventus, que tenia els mateixos punts que els blaugranes, i ara estan quatre punts per sota. Va ser un partit molt còmode on els blaugranes, abans de la mitjà part, el van deixar sentenciat, ja que guanyaven per set a cero.
El Mercantil va treure la següent alineació: l’Osvaldo de porter, els defenses Xavi i Toni, el mig centre J. Manuel, com a interiors el Ferran i l’Adan i en punta el David. Durant el partit van intervenir l’Àngel el Marc, l’Adrian, el Ricard i el Lluís.
Els locals van començar forts i l’Adan hagués pogut marcar el primer al minut tres, però el seu xut va anar a fora per poc; els visitants, al minut sis van tenir una ocasió, però la pilota va sortir molt desviada i, acte seguit, el David, amb un llançament de falta va inaugurar el marcador. Tan sols tres minuts més tard, el mateix David amb una paret amb el Juanma va fer el segon i, només un minut més tard, el David feia el seu tercer gol amb un xut sec des de l’interior de l’àrea. Els Mercantilistes estaven inspirat i el Ferran, al minut tretze va aprofitar un refús per fer el quart gol. Només comença el segon quart, i en un cornar tret pel Juanma, David marcava el cinquè amb un gran cop de cap. La Juventus ho intentava però no aconseguia arribar a la porteria de l’Osvaldo, i quan ho feia era amb tímides ocasions que acabaven totes a fora. En canvi, la ratxa dels blaugranes seguia, i al minut dinou va arribar el cinquè gol del David, que va aprofitar un refús del porter a un xut llunyà del Juanma. Amb el set a cero es va arribar al descans.
Els visitants van començar molt forts la segona part i durant els primers minuts van atacar, però sense gaire èxit. Tot i això, al set minuts de la represa van tenir la recompensa i van aconseguir el seu primer gol. Això els va animar i van tenir una altre ocasió, però l’Osvaldo la va poder refusar a corner.
L’últim quart, el joc va ser més lent, però tot i això hi va haver gols. Al minut cinquanta-dos, el Lluís va aprofitar una gran jugada per la banda de l’Adan per fer el vuitè; la Juventus va marcar el seu segon gol i el Ricard, amb la col·laboració d’un defensa va tancar la golejada.
Quatre punts importants que permeten situar l’Aleví “G” a prop de la zona mitja de la taula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada