CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 24 d’octubre del 2010

Bon empat en un camp complicat

CE Europa 1 - 1 CE Mercantil
                              Marta 50'

Una altre jornada, el partit de l’Aleví Infantil Femení i el dels Barrufets coincidia; per tant, el Jordi s’ha tornat a fer càrrec de l’equip i l’Elena ha escrit la crònica.
El partit era complicat, ja que les Sabadellenques visitaven un dels camps més complicats de la lliga, el de l’Europa; l’equip barceloní, subcampió del grup dos de l’any passat, té molt bon equip, però les nostres, oblidant el fluix partit de la setmana passada, van aconseguir emportar-se dos punts del Municipal de l’Àlgia, realitzant un gran joc i amb una grandíssima actitud. La jornada anterior se les va tenir que estirar de les orelles, però aquesta setmana cal felicitar-les, ja que tan el partit com els entrenaments previs han realitzat un gran treball; esperem que aquest sigui el camí durant tot el transcurs de la lliga.
L'equip inicial del CE Mercantil va ser: Vane a la porteria, com a centrals Laia i Carla, al mig camp l'Elena a l'esquerra, la Marta Guillamon com a mig centre i la Paula a la banda dreta; com a jugadora més avançada l'Andrea. A la banqueta quedaven la Yaiza, l'Ariadna, la Marta Granados, l’Ivet i la Sandra.
A
l començar la primera part anàvem amb molta intensitat i amb pensament de guanyar i guanyar, tot i que les rivals, físicament, eren molt grans comparades amb nosaltres, però nosaltres les regatejàvem i si podíem xutar, xutàvem. Ho fèiem molt bé, jugàvem a un o dos tocs com a màxim i la Marta juntament amb la col·laboració de la Paula va fer dos diagonals cap a l'Elena que aquesta casi marca però no va tenir sort en el remat. Els gols no arribaven ni per l'Europa ni pel Mercantil, la portera de l'Europa era molt bona, totes les que xutàvem, totes se les parava, i atacant i atacant va acabar la primera part.

A la segona part va sortir la Carla per l'Ivet, ja que la Carla tenia molèsties en la cama dreta i la Paula per la Sandra, però això no va influir en el joc del Mercantil ja que vam disposar de nombroses ocasions però totes o entre els tres pals i parada de la portera o fora. Va haver una de l'Elena que la va tirar a les mans de la portera i una altre de l'Andrea que també se la va parar la portera però ninguna entrava, l'Europa tampoc estava quiet i tenir unes ocasions amb molt de perill i que la nostre portera va tenir que intervenir varies vegades, però amb el gran partit que a fet no va entrar ni una, va acabar la segona part i encara empat a cero. A la tercera part el Jordi va canviar a tres jugadores que van ser la Sandra per la Yaiza, l'Andrea per l'Ariadna i la Laia per la Marta. Era ja la tercera part i nosaltres ja pensàvem que teníem que marcar si o si, però teníem que deixar bon resultat a aquell camp, però seguíem i seguíem xutant; i va haver una altre que va ser un contraatac del Mercantil, érem tres contra un, l'Ariadna, l'Ivet i l'Elena contra una; l'Ivet se la va passar a l'Elena i aquesta va xutar però li va tirar a les mans de la portera i aquesta se la va parar. Així va acabar la tercera part.
A la quarta part van arribar els dos grans gols, un del Mercantil al minut cinquanta, obra de la Marta amb un gran xut, i un altre de l'Europa, al minut seixanta i aprofitant un dels pocs errors que es van cometre per part blaugrana. La jugada va venir des de la banda, van centrar i la davantera va rematar de cap; la Vane o va poder fer res per aturar-la. A partit d’aquí, el Mercantil  jugava més tancat, però també atacava. A poc per acabar, va haver una falta molt perillosa a favor nostre però a la Marta se li va anar cap a dalt i així va acabar el partit.
La pròxima setmana, l’equip descansa, tot i que s’intentarà jugar un amistós per no perdre el ritme de competició, ja que el següent partit, les Mercantilistes visitaran un dels camps en el qual mai són ben rebudes, l’Olimpia; camp on hi juga el màxim rival de la ciutat de Sabadell, el CE Sabadell. Serà un gran derbi on les blaugranes intentaran treure alguna cosa positiva.

4 comentaris:

  1. I a la proxima jornada de lliga el mateix amb el
    Sabadell!
    (Marta necessitem un altre gol!) !(·_·)!

    ResponElimina
  2. Com a mínim ho intentarem!
    MercantiL*

    ResponElimina
  3. el mercantil sempre es ben rebut a olimpia com qualsevol equip intentem no escalfar un bonic derbi amb comentaris que sobren, gracies i enhorabona per l'empat

    ResponElimina
  4. Preferixo no contestar perquè si poso exemples de coses que han fet doncs la liem, i no es la meva intenció. Una cosa si, ja vaig comentar algun dia que això dels anonims no m'agrada, poseu el nom,si us plau, si no no deixarè comentar a gent ajena al blog.
    Gràcies per lo del empat!

    ResponElimina