CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 17 d’octubre del 2010

Bon partit, però la victòria es fa esperar



L’Aleví “G” del Jordi Mosquera i el Genís Sans jugava la segona jornada de lliga al Municipal de Gràcia contra el Badia. El partit ha tingut lloc aquest dissabte a les nou del matí. Els jugadors es volien acomiadar del camp de Gràcia amb una victòria, però tot i l’esforç, el Badia, amb dos gols, el primer poc abans de finalitzar la primera part i el segon a les acaballes del partit s’ha emportat els quatre punts.
Els blaugranes han sortit amb l’Osvaldo a la porteria, el Toni i l’Àngel de defenses, el Marc al mig acompanyat a les bandes pel Ferran i l’Adrian i a dalt l’Adan. A la banqueta estaven el Ricard i el Lluís.
Tot el partit ha estat força igualat, però les ocasions més clares han estat pels visitants, ja que els locals, només han pogut rematar a porteria en contades ocasions. El Badia ha sortit fort i ha disposat, durant els primers minuts, d’algunes ocasions, però ha estat el nostre davanter Adan que hagués pogut inaugurar el marcador, però no ha estat encertat en la rematada final. Els visitants seguien atacant però el Mercantil estava ben col·locat i l’Osvaldo estava molt segur en les seves aturades. No ha estat fins al minut vint-i-sis, que el Badia ha pogut marcar; el gol els ha fet créixer i en els pocs minuts que faltaven per finalitzar la primera part han tingut més ocasions, però els pals han evitat que poguessin ampliar les distàncies.
La segona part ha continuat la mateixa tònica, un Mercantil valent però sense remat, i un Badia ben posicionat i aprofitat la rapidesa dels seus davanters en els contraatacs per fer mal. El segon gol dels de Badia ha arribat amb una d’aquestes contres a les acaballes del partit.
Poc a poc els nois van millorant i la primera victòria no està lluny; la pròxima setmana s’enfrontaran a la Juventus, en l’estrena del Municipal Arrahona – Merinals. El partit serà dissabte a les nou del matí.
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada