CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 10 d’octubre del 2010

Primer punt en el debut


Aquest cap de setmana començaven, pràcticament, totes les competicions de la Federació Catalana de Futbol; les nostres noies de l’Aleví Infantil Femení debutaven com a visitants al camp del Manlleu, equip inscrit a última hora, però que l’any passat va assolir l’ascens a la primera divisió amb molta comoditat.
Les Blaugranes han portat el pes del partit, fent un futbol brillant, jugant, casi tot el partit, a un o dos tocs i tenint nombroses ocasions de gol, però entre el mal estat del terreny de joc a causa de la pluja i les grandíssimes intervencions de la portera rival, no han permès tornar a Sabadell amb els tres punts.
El CE Mercantil es va presentar amb la següent alineació:
Vane de portera, Laia i Carla de defenses, de mig centre Ivet, les interiors Yaiza i Elena i com a davantera la Marta; durant el partit la Paula, la Marta G. i l’Ariadna també han participat.
Els primers tres minuts, les nostres semblava que no estaven al camp, però una vegada passats aquests minuts, s’han posat a jugar i poc a poc han anat arribant les ocasions de gol, algunes d’elles molt clares. La Marta ha estat la principal protagonista, ja que ha tingut quatre ocasions, moltes d’elles després de grans jugades col·lectives, sobretot amb combinacions amb l’Elena, però com ja he comentat anteriorment la portera ha estat magnifica i amb grans parades a evitat que al pilota acabes al fons de la xarxa. El Manlleu no s’havia apropat, però al minut tretze han tingut una oportunitat que la Vane ha pogut refusar a corner, i en el mateix, ha arribat el primer gol del partit, on la defensa en zona no ha acabat de funcionar. Només començar el segon quart, les locals han aprofitat una contra per fer el cero a dos però les nostres, no han canviat la mentalitat, han seguit jugant igual i tenint grans oportunitats de fer gol, però la sort les seguia donant l’esquena.
A la mitja part s’ha parlat sobre els ocasions fallades i s’ha demanat més eficàcia, i així ha estat, ja que als dos minuts de la represa, l’Elena, creuant molt bé la pilota ha escurçat les diferències. Possiblement, el tercer i el quart quart ha estat on millor futbol s’ha fet i les de Manlleu no sabien com treure's la pressió mercantilista. L’empat ha arribat al minut quaranta-sis on la Marta ha finalitzat una gran acció combinada de tot l’equip. Semblava que el tercer arribaria aviat, però en una pilota morta, la davantera local ha aprofitat la mala entesa entre la defensa i la portera blaugrana per posar la punta de la bota i tornar avançar a les de Manlleu. Les nostres no s’han enfonsat i la Marta tres minuts més tard ha tornat a empatar el partit aprofitant una gran assistència de la Carla. Els últims minuts han estat d’una gran tensió però el marcador ja no s’ha mogut tot i que si l’àrbitre hagués vist un clar penal sobre l’Elena el resultat hagués pogut canviar.
Tot i que el partit s’hagués pogut guanyar el balanç és molt bo, ja que el gran joc realitzat permet ser optimistes de cara a aquesta temporada.
La pròxima setmana, el Manresa visitarà el Municipal de Gràcia, serà a tres quarts de dotze i serà el comiat d’aquest camp, ja que el diumenge hi haurà la inauguració del nou camp i la presentació de les plantilles del CE Mercantil.

5 comentaris:

  1. Ascens amb molta comoditat? De quin Manlleu parlem? El que jo conec va quedar 6è a 32 punts del 1r
    http://www.fcf.cat/pub/verHistoricos.asp?temporada=2009&grupocat=4&origen=1&idCompeticion=467&idgrupo=2

    ResponElimina
  2. Doncs no em van explicar això a mi...
    Si és així, saps perquè està a primera?
    M'agraderia saber qui ets!
    Gràcies epr llegir la meva crònica.

    ResponElimina
  3. Marta, quan puguis enviam el montatge que vas fer!!

    ResponElimina
  4. ok! ja t'ho enviaré.
    He fet un blog del mercantil i el meu pare ha fet un calendari on hi diu tots els partits i com es va al camp. Ja penjaré el calendari. L'adreça és: http://mercantilfemeni.blogspot.com/

    ResponElimina
  5. Doncs ara te'l poso a la meva llista e web's!

    ResponElimina