CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 2 d’octubre del 2010

Últim Partit amistós.



A causa dels meus compromisos amb els Barrufets no he pogut assistir al últim partit amistós de l’Aleví – Infantil Femení i l’Elena ha fet la següent crònica:

Per començar el Genis no estava perquè estava amb els barrufets, per tant estàvem amb el Jordi Mosquera. La nostra portera, la Vane, no hi era, estava malalta encara que va venir a veure'ns. L'equip inicial del Mercantil va ser el següent: Ivet a la porteria, en la línea defensiva la Carla i la Laia, com a migcentre la Marta, les interiors Yaiza i Sandra i com a davantera la Andrea.
A
l començar la primera part anàvem be fins i tot al minut cinc va sortir una jugada col·lectiva però la Yaiza va tenir mala sort i la va tirar cap a dalt. També al minut onze la Laia va rematar de cap però va anar fora; nosaltres intentàvem marcar però sempre fèiem algun error. Fins que al final va arribar el gol al minut quinze amb una falta que la Carla va tirar ràpidament i l'Andrea no va perdonar aquesta oportunitat. Així es va acabar el primer quart.

Nomes començar la segona part el Vilanova va marcar un gol a causa d'un error a la defensa que mai més te que passar. Nosaltres seguíem obrint i jugant però sempre la perdíem i en un contraatac al minut vint-i-cinc la numero nou  del Vilanova es va regatejar a la defensa que quedava i va marcar, ja anàvem dos a un. Seguíem intentant marcar i el nostre gol no va arribar fins al minut trenta-un, obra creada per la Carla des de la frontal de l'àrea. Al trenta-quatre,  l'Elena va tenir una oportunitat però la va parar la portera. Nosaltres seguíem intentant marcar i així va arribar la tercera part. En aquesta part els dos equips començàvem bastant forts i als dos minuts d'haver començat l'Elena va xutar i casi la marca però va anar fora, la mala sort va ser que dos minuts desprès del xut de l'Elena el Vilanova va marcar, a causa de que a la Yaiza, que era la nostra portera, li van fer una falta i l'àrbitre, com estava empanat, va concedir el gol. Fins el minut quaranta-dos no vam marcar nosaltres una altre vegada, el gol va ser de l'Andrea de volea, un gran gol.  A partir d’aquí nosaltres era com si no estiguéssim al camp ho intentàvem però res i en un contraatac al minut cinquanta-un v arribar un altre gol del Vilanova, i així vam acabar la tercera part.
A la quarta part va sortir la Marta que animava una mica més el joc, però res totes les ocasions al pal o  a fora. Poc després ens van marcar dos gols més un al cinquanta-nou i l’altre al seixanta-sis i nosaltres no vam poder fer res. Es va acabar el partit; no passa res era un partit amistós.
En els pròxims dies sortirà el calendari, ja que el cap de setmana vinent comença la lliga. Només saber-ho es comunicarà.
M’agradaria agrair i felicitar a l’Elena per la seva crònica.


11 comentaris:

  1. Em sembla que encara no ha sortit el calendari!

    ResponElimina
  2. no, pro se sap si jugem dissabte o diumenge?

    ResponElimina
  3. Dilluns, ha de sortir. De moment, ja ha sortit el de Juvenil cadet, així que el pròxim és el nostre.
    Aneu mirant per aquí que només saber-ho ho posarè!

    ResponElimina
  4. ja han sortit els calendaris i comencem al camp del sabadell

    ResponElimina
  5. http://www.fcf.cat/pub/vercalendario.asp?grupocat=4&idCompeticion=561&origen=1&idgrupo=2

    ResponElimina
  6. Primer partit.... Derbi!
    CE Sabadell - CE Mercantil

    Dissabte a les 13:00 a l'Olimpia!

    ResponElimina
  7. san cambiat els oraris de la federacio i calendaris
    ja no ia derbi fins mes endavant
    juguem el diumenge a les deu del mati a manlleu...

    comença be la federacio...

    ResponElimina
  8. Lamentable o de la Federació... us anirè trucant per confirmar hora de convocatoria!

    ResponElimina