CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 26 de setembre del 2010

Continua el bon joc



Caldes de Montbui 0-5 CE Mercantil
Paula 18'  41'
Marta 64' 66'
Andrea 29'


A falta de quinze dies pel començament de la lliga, les noies del Mercantil segueix prepararan la temporada. Aquesta setmana, s’han enfrontat al Caldes, al seu camp; el partit s’ha jugat el diumenge a les nou del matí. El Caldes, l’any passat va perdre la categoria i aquest any jugarà a segona divisió, probablement, amb moltes opcions de poder recuperar la categoria. Per part blaugrana, la tònica del bon joc segueix, ja que les jugadores s’han adaptat molt ràpid al nou esquema i l’estil de joc, un estil, una mica arriscat, però a la vegada atractiu.
L’equip inicial del Mercantil ha estat el següent: Vane a la porteria, Carla i Laia a la línea defensiva, Ivet de mig centre, les interiors Paula i Elena i Andrea com a davantera. S’ha dominat tot el partit i el Caldes només ha pogut xutar una vegada entre els tres pals, però la Vane, tot i la seva petita lesió, l’ha aturat molt bé. A més, la mateixa Vane, s’ha convertit amb una central més ja que amb les seves participacions amb el peu ha donat molt joc a l’equip.
El primer gol ha tardat molt en arribar, ja que semblava que la pilota no volia entrar, perquè ocasions n’hi ha hagut forces; la primera ha estat de la Paula, que el pal ha refusat, les següents de la Ivet i l’Elena han estat ben aturades per la portera i les de l’Andrea i la Carla han sortit a fora per poc. Era el minut divuit, quan s’ha inaugurat el marcador, mitjançant la Paula, que ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per fer el cero a un. El bon joc i les ocasions han continuat i fruit d’això, al minut vint-i-tres s’ha marcat el segon, aquesta vegada de l’Adndrea que ha resolt molt bé el un contra un amb la portera. La mateixa Andrea, tres minuts més tard, ha tingut una altre oportunitat, però aquesta vegada, la pilota ha sortit a fora per poc. Abans del descans, la Marta i la Sandra han pogut ampliar el marcador, però no han tingut sort amb les seves rematades.
Durant la primera part, el joc ha estat més lent del normal, però en la segona part, la pilota ha tornat a circular amb rapidesa i les locals ho han passat malament per evitar una dura golejada. Paula, al minut quaranta-u ha marcat el tercer amb un bon xut creuat. Sandra, que ha realitzat un molt bon partit, ha donat una magnifica assistència a la Marta, que aquesta no ha perdonat i ha fet el quart. El cinquè també la marcat la Marta, aquesta vegada aprofitant una bona assistència de la Ivet; ja era el minut seixanta-set i des d’aquí fins al final, les blaugranes s’han dedicat a tocar la pilota tranquil·lament i deixa morir el bon partit que han fet.
La pròxima setmana es disputarà l’últim partit de pre temporada, amb rival i hora encara per confirmar.

4 comentaris:

  1. No has dit que quedaven dos partitss??

    ResponElimina
  2. Si, però després, en el Mrcantil m'han dit que només ens en queda un!
    Espero que sigui contra un de fort!
    Fins demà!

    ResponElimina
  3. si mira un fort noooooooooooooooooooo! xd xd bueno si millor sii! genis una cosa k dema ja te dit k arrivare tard al entrenos perk e de anar a visitar a la albaaaaaaa(L)(L) per aviam k fem am la ma i tot vale? petonss!! mercann som els millors!

    ResponElimina
  4. Ok. Espero que l'Alba et cuidi i t recuperi del tot ja!
    Fins demà!!

    Mercantil*

    ResponElimina