CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dilluns, 6 de setembre del 2010

Arrenca l’Aleví – Infantil Femení del CE Mercantil 2010-2011


El dilluns 6 de setembre, les noies van començar a preparar la nova temporada; va ser en un entrenament atípic, ja que no es va realitzar al camp, sinó que es va dur a terme amb una excursió fins a Togores.

Les noies estaven convocades a les 9 del matí a la Plaça Marcet, per des de allà començar el camí. Primer es va arribar al pont de la Salut i allà es va entrar pels camins rurals. Poc a poc anaven pujant i a prop de les onze del matí van arribar a Togores. Van esmorzar i després de descansar una estona es va fer una xerrada, on es va explicar com afrontarem la temporada, objectius i normes de l’equip i el pla de la pre temporada. Una vegada acabada, es va reprendre la marxa; aquesta vegada amb direcció a la salut, on des de allà es va començar a baixar fins el pont de la Salut, per des de allà anar fins el punt de sortida, on es va arribar a les dues menys quart.

L’objectiu de la sessió es va complir, ja que les noies es van retrobar després de dos mesos i els catorze quilometres recorreguts van començar a preparar les cames per la dura temporada que ens espera.

El pròxim entrenament serà dimecres vuit de setembre al Municipal de Gràcia, on es prepararan els partits del cap de setmana; el primer, el dissabte a Aiguafreda i el segon el diumenge contra el Cerdanyola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada