CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 19 de setembre del 2010

Segueix la preparació per la temporada

CE Mercantil 12-1 Sant Andreu
Andrea (4)
Elena (4)
Marta (2)
Carla
Paula

Les noies de l’Aleví Infantil del CE Mercantil, han jugat, aquest diumenge al matí, el tercer partit de pre temporada. Ha estat el debut a casa i el rival el Sant Andreu, que jugarà a segona divisió. Les blaugranes han estat molt superiors en tot el partit, i en tres dels quatre quarts han jugat força bé, realitzant grans jugades, que moltes d’elles no han acabat amb gol, sinó, la golejada encara hagués estat molt més amplia.
L’alineació de les locals ha estat la següent: Vane com a portera, Carla i Marta G, en defensa, Ivet com a mig centre, d’interiors la Marta i la Yaiza i com a referència en punta l’Andrea.
Durant els primers minuts ja s’ha vist que les nostres sortien amb moltes ganes, i ja han tingut les primeres ocasions de gol, sobretot de la Marta, però fins al minut vuit, la pilota, no ha volgut entrar. La mateixa Marta ha estat la que ha inaugurat el Marcador en aprofitar una assistència de l’Andrea, que aquesta ha marcat els següents dos gols, definint molt bé davant de la portera. Marta ha tornat a marcar a punt d’acabar el primer quart i ja era el quart gol. El segon quart ha estat el més fluix, ja que la pilota no circulava amb la suficient rapidesa, però tot i això, les rivals han continuat sense crear perill a la porteria contraria, gràcies a la bona defensa que han portat a terme tot l’equip. En canvi, tot i el joc lent han arribat dos gols més, el primer de la Carla en un llançament de corner de l’Elena i l’altre de la Paula aprofitant una assistència de la Carla. La segona part ha estat com la tercera, amb una gran circulació de la pilota, on tot l’equip, especialment les defenses, que ha provocat que arribessin moltes ocasions de gol, on tres d’elles s’han acabat materialitzant per mitjà de l’Andrea en dos ocasions, una d’elles després d’una gran jugada col·lectiva i un de l’Elena en aprofitar un centre de la Paula. Al minut cinquanta-tres ha arribat el gol visitant, on en una passada llarga, la Vane ha volgut refusar amb la mà i la davantera contraria no ha calculat bé i ha xutat el dit de la nostra portera, la pilota ha quedat morta i la mateixa rival ha marcat. Tot i l’acció, l’àrbitre ha concedit gol i la Vane ha tingut que ser substituïda per la Ivet per precaució: cal destacar que la capitana ha complert força bé en la porteria tot i que no ha tingut molta feina. L’últim quart ha continuat la mateixa tònica, un gran Mercantil combinat bé i amb els dos gols de l’Elena s’ha tancat el marcador.
Un partit més de preparació que esperem que serveixi pel dia deu d’octubre, probable data per l’inici de la lliga.

8 comentaris:

  1. Has vist els comentaris que hem posat la Sandra i jo al full aquell al gol de les visitants? Jaja!

    ResponElimina
  2. Si que l'he vist!
    Teniu rao..estava empanadisim, suposo que a dormit poc...jaja!

    ResponElimina
  3. Jo també e marcat!! no era fora de joc :(

    ResponElimina
  4. Ja portas dos setmanes marcant....!
    Crack!

    ResponElimina
  5. ara nomes falto jooooo !! si em deixeu algun penal! jo el xutuu i tel dedicu genis!! ahahha!
    pero s'intentara fer de porte a porte k es mes bonic!!:) ahahaha! bueno k mol bon partit e nenes i genis tu tbb k els canvis tu curras aahahhaa!
    un peto crak!

    ResponElimina
  6. Esperarè el teu gol amb impaciència!
    Segur que el faràs!
    Recorda't del gel, eh!
    Un peto macaa!

    ResponElimina
  7. Jo també vull xutar penaltiis ehh... jaja

    ResponElimina