CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 25 de setembre del 2010

Primera victòria de l’Aleví G



Des de aquesta temporada, la categoria Aleví ha passat de jugar a futbol 11 a futbol 7. A causa d’això, el CE Mercantil s’ha vist obligar a passar de quatre equips a vuit, però tots ells amb la mateixa obligació, passar-s’ho bé, aprendre i guanyar.
En l’Aleví G, l’entrenador serà el Jordi Mosquera, jo, Genís Sans, serè el segon entrenador i el Carlos Ramos farà les funcions de delegat. Els jugadors que formaran part d’aquest equip són: Osvaldo Herrera, Toni Rodriguez, Angel Guillem, Adrian Delgado, Jaume Fernandez, Marc Campillo, Adan Ramos, Ricard Salàmanca, Ferran Vilalta i Lluís Fernadez; tots ells de primer any. L’equip competirà en la tercera divisió i el grup encara està per confirmar.
La setmana passada es va jugar el primer partit, al Camp del Castellar, i va ser complicat. Els nois es van esforçar, però els pocs entrenaments que porten sumat que alguns d’ells no havien jugat mai a cap equip, està fent que la adaptació sigui una mica lenta, però aquesta setmana, al camp del Clot de la Mel i contra la Vila Olímpica van començar a jugar força bé i el resultat, dos a set, va ser important per la moral de tots els jugadors.
L’equip va sortir amb ‘Osvaldo com a porter, els defenses Toni i Angel, el mig centre Marc, els interiors Adrian i Jaume i com a davanter l’Adan. A la banqueta, a causa de les dos baixes, només hi havia el Ricky.
Només començar el partit, el Mercantil va agafar les rendes i poc a poc anaven arribant ocasions; la primera d’Adan, amb un tímid xut, la segona del Marc, que va sortir a fora per poc i la tercera del mateix Marc amb un xut llunyà que un defensa va refusar. El mateix Marc, al minut set, va inaugurar el marcador amb un xut des de la frontal de l’àrea. Les ocasions seguien arribant, una del Jaume que va anar al pal i una altre de l’Adan que no va arribar a la rematada per poc. Al minut vint-i-u va arribar el segon, de l’Adri amb una bona volea des de fora de l’àrea. Els blaugrana dominaven i els locals només s’havien apropat una vegada a la porteria defensada per l’Osvaldo, però després del tercer gol, de l’Adan, van aconseguir retallar distàncies, aprofitant un refús després d’un llançament de corner. Amb el un a tres es va arribar al descans.
La segona part, els mercantilistes van sortir una mica adormits i això va permetre als de la Vila Olímpica tenir més ocasions, però cap d’elles clares. En canvi, els sis minuts de la represa, l’Adri va marcar el gol de la tarda, ja que va aconseguir un gol Olímpic; això va enfonsar els locals i el patit va tornar a ser dominat pels visitants, que va disposar de varies ocasions més de gol, un parell de Ricky, una del Toni i una altre de l‘Adri. El Marc va tenir la següent i la va transformar, era el cinquè. El Vila, al minut trenta-nou, en un xut molt ben col·locat que Osvaldo no va poder fer res per aturar-lo va tornar a retallar distàncies. Aquí el partit va baixar d’intensitat i només el gol de l’Adri en un centre xut va destacar per sobre de les altres accions.
En resum, bon partit, que esperem que aquest sigui el camí a seguir per poder afrontar amb plenes condicions el inici de la lliga.

2 comentaris: