CFU CAN RULL

diumenge, 12 de setembre del 2010

Primers partits de pre temporada

Aquest cap de setmana, l’Aleví Infantil Femení, ha jugat els primers dos partits de pre temporada. L’objectiu d’aquests encontres es adaptar-se al nou sistema, adaptar a les noves jugadores i agafar el to físic necessari per començar al cent per cent la temporada oficial.

El primer partit es va jugar dissabte a Centelles, contra l’equip d’aquesta localitat. La base d’aquest equip és de l’Aigüerada, club, que aquesta temprada, ha desaparegut. Pel vist estaven força més rodades que nosaltres, ja que el seu bon to físic i les nombroses jugades d’estratègia que van executar, així ho demostren.

El CE Mercantil va sortir amb la Vane a la porteria, la Carla i la Laia de centrals, l’Ivet de mig centre, la Sandra i l’Elena de interiors i en punta l’Ariadna. Les blaugranes van sortir molt concentrades i en els primers quinze minuts van circular bé la pilota i van disposar de tres ocasions de gol; la primera, de l’Elena, que la portera rival va refusar; la segona, de la Carla, amb el mateix resultat i la tercera, una altre vegada, de l’Elena, que aquesta vegada va sortir per sobre el travesser. A partir d’aquí i fins al minut cinquanta, el Centelles va dominar el partit, disposant de varies ocasions de gol. Al minut vint-i-tres van marcar el primer gol, on van aprofitar un refús en un llançament de corner per batre a la Vane. El segon, va arribar cinc minuts més tard, amb un xut ben col·locat des de la frontal de l’àrea, i el tercer al minut quaranta-sis, en un contraatac que les Mercantilistes no van saber aturar. Amb el tres a cero, les blaugranes van reaccionar i van dominar l’últim quart de partit, disposant de nombroses ocasions de gol; les més clares dos un contra un de l’Elena amb la portera, que aquesta, va poder aturar. Però a falta de dotze minuts pel final, la mateixa Elena va fer una gran jugada per la banda, va centrar i la pilota va rebotar amb una defensa i va entrar al fons de la xarxa. Els últims minuts es va seguir intentant, però la portera adversària va aturar totes les ocasions creades per les nostres jugadores i el partit va finalitzar amb el tres a un. Tot i els canvis i amb només un entrenament a les seves cames, les noies del Mercantil, en general, van fer un bon partit, a pesar del marcador final.

El segon partit va tenir lloc diumenge a les deu del matí i contra el Cerdanyola, equip que debutava i amb jugadores força joves i poc experimentades. El partit no va tenir color i les blaugranes van golejar fàcilment, aconseguint un resultat molt ampli, cero a vint-i-un. El partit no va servir de molt, només per el to físic i veure les evolucions de les noves jugadores; tot i això cal destacar el bon joc col·lectiu en moltes fases del partit, especialment el segon quart, on es van aconseguir grans gols amb bones jugades col·lectives.

El Mercantil va sortir amb la Vane com a portera, la Marta G. i la Carla a la defensa, l’Ivet al mig, les interiors Paula i Ariadna i la Marta en punta.

Els primers minuts ja es va veure com seria el partit ja que les nostres arribaven amb gran facilitat a l’àrea rival, i fruit d’això van arribar els primers gols, de Paula, amb una gran assistència de la Marta i la mateixa Marta amb un fort xut des de la frontal. Els minuts passaven i els gols seguien caient. A la mitja part, el resultat ja era de cero a dotze i la Vane seguia sense intervenir.

Al començament de la segona part, les rivals van sortir amb molta empenta i això sumat a la relaxació de les nostres van produir algunes jugades de perill, que la nostre portera va resoldre molt bé. Passat aquests minuts el partit va seguir igual i els gols anaven pujant al marcador, fins que la Laia, amb un xut creuat el tancava.

Les golejadores van ser l’Andrea amb cinc gols, la Marta i l’Ariadna amb tres, la Carla, la Sandra, la Paula i l’Elena amb dos i l’Ivet i la Laia amb un gol cadascuna.

Ara toca seguir entrenant per millorar moltes coses que permetin a l’equip començar bé la lliga. El pròxim cap de setmana seguiran els partits de preparació.