CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 6 d’octubre del 2012

BON DEBUT DEL PRE BENJAMÍ A



CE Mercantil 4-0 UE Sabadellenca
Anthony 2’, 39’
Víctor 4’
Hugo 31’

El Pre Benjamí A del CE Mercantil a debutat, aquest dissabte al mati al Municipal Arrahona – Merinals, a la lliga; el rival ha estat la Sabadellenca, i els Mercantilistes, amb un còmode resultat, han sumat els primers tres punts. El partit, ha estat irregular, ja que el primer i l’últim quart s’ha vist un gran joc, però en canvi, en el segon i tercer quart, l’equip ha baixat el nivell. Tot i això, sempre és important debutar amb victòria, i a més, s’ha fet mantenint la porteria a zero.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker sota pals, el Cesc i el Guillermo a la línea defensiva, el Marc al mig, a les bandes hi havia el Hugo i el Víctor, i a dalt, el Anthony; a la banqueta estaven el Roger i el Cristian.
El partit s’ha posat de cara ben aviat, ja que en el minut dos, l’Anthony ha lluitat una pilota al mig del camp, l’ha guanyat, s’ha plantat davant del porter i no ha fallat; en la següent jugada, el Hugo, ha cedit al pilota al Víctor, que aquest ha posat el zero a dos en el marcador. L’equip ha sortit molt fort, i durant els primers deu minuts ha tancat al rival al seu propi camp, i a part d’aquests dos gols s’han disposat de moltes ocasions de gol, com les del Víctor, a passada del Anthony, la del mateix Anthony, o la del Hugo, que ha sortit a fora per poc. Els següents deu minuts han estat els pitjors del partit, ja que el joc i la intensitat de tots dos equips ha estat molt baixa, i pràcticament no s’han vist ocasions de gol, i s’ha arribat al descans amb el dos a zero al marcador.
La segona part ha començat millor, tot i que la pilota encara circulava a una velocitat inferior als primers deu minuts, però s’han pogut veure algunes bones ocasions de gol, les més destacades la del Guillermo, a passada del Víctor, la jugada de corner d’estratègia, que per ben poc no acaba al fons de la xarxa, la del Roger, que el seu xut ha sortit desviat, o la del Anthony, que el seu ha sortit fluix i el porter rival l’ha aturat fàcilment. Els últims deu minuts, els Blaus han tornat ha jugar bé a futbol, i s’han disposat de grans ocasions de gol, però tan sols dos han acabat amb gol; el tres a zero ha estat obra del Hugo al minut trenta-un, a passada del Anthony, i el quart i últim gol del partit ha estat anotat per el deu blaugrana, després d’una gran paret amb l’Anthony. A part dels tres punts i el còmode resultat, cal destacar la defensa de l’equip, on liderada pel porter Iker, i destacant al Cesc, el Cristian, el Guillermo i el Roger, han deixat la porteria a zero i demostrant una gran seguretat.
El pròxim partit es jugarà el pròxim dissabte a les dotze del migdia al Municipal de Ca n’Oriach, i el rival serà el Sabadell Nord.

Aquí us deixo l'enllaç per veure el segon gol del partit:

http://www.youtube.com/watch?v=jelEv-USjZk

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada