CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 13 d’octubre del 2012

DERROTA EN UN DISPUTAT PARTIT



Sabadell Nord 2-1 CE Mercantil
Roger 3’

Després de la primera jornada a casa amb victòria per quatre gols a zero, aquest dissabte dia tretze d’octubre es va jugar la segona jornada de lliga entre el Pre Benjamí A del Sabadell Nord i el del Club Esportiu Mercantil.
El partit es va jugar a les dotze del migdia al camp del Sabadell Nord. Va ser un partit complicat per l’equip mercantilista; no es va jugar gaire bé, tot i tenir unes quantes oportunitats de gol que no es van saber transformar. Com sempre, els blaus van tenir molta mala sort ja que alguns dels xuts van anar a parar als pals.
El partit va començar molt boig i al primer minut l’Anthony va conduir per la banda i va centrar, els defenses de l’equip contrari van recuperar la pilota i al contraatac van marcar el primer gol del partit després d’una doble ocasió. Però els visitants no es va desconcentrar i pocs segons després el Roger va xutar des del costat dret del camp i va posar l’empat al marcador. Era el minut tres i el resultat ja era de un a un. El primer quart va acabar amb un xut de l’Anthony després del corner de mans creuades d’estratègia que va refusar el porter local.
La segona part va ser la més intensa de totes en quan a ocasions. El Víctor va estar molt actiu i va ser el que va provocar la majoria d’aquestes oportunitats de gol. Primer amb un centre enverinat, més tard amb un xut que va marxar desviat i altre cop amb un altre centre perillós que va sortir a córner. Justament en aquest córner el Víctor una altre vegada va xutar en la jugada del puny amunt, però es va tornar a trobar amb el bon porter del Sabadell Nord. L’última jugada amb molt de perill de la segona part va ser quan el Víctor i el Hugo van pressionar bé a dalt i un defensa dels locals casi es marca un gol en pròpia. Així es va arribar a la mitja part.
Quan es va reprendre el joc, el Víctor que com es veu, va ser el jugador més actiu de tot el partit, va xutar des de fora l’àrea, però el xut va sortir molt desviat. Aquesta part no va ser tan intensa com l’anterior. Fins als darrers minuts no es van veure més ocasions de gol. Al minut vuit el Víctor va llançar una falta des de bastant lluny que va estavellar-se al travesser. Quina mala sort ! I quan les ocasions no es transformen arriba el gol de l’equip contrari que sense fer soroll va  guanyar el partit. A l’últim minut de la penúltima part un jugador dels locals va centrar una falta lateral, el Iker no va calcular bé la sortida, la pilota va passar-li per sobre i un davanter d’ells va marcar sol en fora de joc, que l’àrbitre no va xiular. Dos a un quan faltaven els últims deu minuts per disputar-se.
A l’última part es va anar a fer l’empat amb quatre ocasions que es van repartir entre el Marc (dues), i el Víctor (dues més). Entre els primers cinc minuts el Marc va xutar dues vegades provant des de la llarga distància però el porter va refusar els dos xuts amb dificultats. El Víctor també va intervenir, i el seu xut va tornar a ser aturat pel gran porter dels rivals. Però quan tot semblava dat i beneït va arribar l’última ocasió de tot el partit. El Cesc va agafar la pilota i va fer una gran passada a l’espai al Víctor que es va plantar sol contra el porter i no va saber definir com havia fet ens els darrers partits. Va acabar-se el partit amb un mal regust de boca.
El dilluns a seguir treballar fort per millorar i poder guanyar al Montcada la setmana vinent a casa. El partit es jugarà a les dotze el dissabte vint d’octubre, sinó passa res estrany. Vinga nois, a animar-se i a jugar com sabeu els pròxims partits.

Albert Del Valle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada