CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 27 d’octubre del 2012

SIS GOLS EN UN MOLT BON PARTIT DEL PRE BENJAMÍ A BLAUS



CF Ripollet 0-6 CE Mercantil
Anthony 15’, 32’, 37’
Marc 5’
Víctor 21’
Ruben 24’

Aquest dissabte al matí, al Municipal de Ripollet, el Pre Benjamí A del CE Mercantil, ha disputat el partit corresponen a la quarta jornada de lliga. Els Blaus, amb un molt bon partit, marcant sis gols i creant moltes ocasions de gol, han sumat tres punts més. El Iker, el porter blaugrana, pràcticament no ha intervingut en el joc, el que parla molt bé de la solidesa defensiva que té l’equip. De mig camp en amunt, la qualitat dels jugadors, permet, quan volen, fer un futbol fàcil i elegant. S’ha de seguir aquesta línea, ja que així, pocs equips podran sumar punts davant dels Mercantilistes.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker de porter, el Cesc i el Cristian de defenses, el Hugo de mig centre, al Marc i el Ruben a les bandes i l’Anthony com a davanter; a la banqueta estaven el Guillermo i el Víctor. El Roger, per malaltia, ha estat baixa.
El partit ha començat molt bé pels visitants, i en el quart minut de joc, i gràcies a una jugada d’estratègia de corner, ha arribat la primera ocasió de gol, que s’ha convertit en triple ocasió, però cap dels intens per marcar gol han acabat bé. Un minut més tard, el Marc, a passada del Hugo, i amb un molt bon xut de rosca, ha fet el zero a un. Poc després, el mateix Marc ha tingut una altre ocasió, però el seu xut ha sortit desviat. El Ruben, a passada del Hugo, també ha tingut la seva ocasió, però tampoc a trobat el camí del gol. El Guillermo ha tingut les següents dues ocasions de gol, la primera ha acabat a fora, i la segona al pal. El Hugo, al catorze, també ho ha intentat, però el porter ha aturat el seu xut. Al minut quinze, el Guillermo, que avui ha estat un “punyal” per la banda dreta, ha fet una gran jugada, ha cedit a l’Anthony, que aquest amb un gran control i amb molta sang freda, ha fet el zero a dos. El Cristian, dos minuts més tard, també ha provat fortuna, però el seu xut ha sortit a fora. El Víctor, de falta directa, ha tingut la última ocasió de la primera part, però aquesta ha acabat igual que l’anterior del quatre blaugrana.
La segona part ha començat molt bé, ja que en el primer minut, el Víctor, ha aprofitat una pilota robada pel Marc, que ha acabat pel terra, per amb un gran auto passada plantar-se davant del porter i amb molta tranquil·litat creuar la pilota i fer el tercer. El quart no ha tardat en arribar, ja que en el vint-i-quatre, el Ruben, a passada del Víctor, no ha fallat, hi ha enviat la pilota al fons de la xarxa. El Cesc, hagués pogut fer el cinquè, però no s’ha entès amb el Víctor, i cap dels dos ha pogut rematar la pilota. En la següent jugada, el Iker ha aturat la primera pilota del partit, i per estar tanta estona sense actuar, ha estat molt segur, i l’intent de xut del Ripollet ha acabat en res. Els últims deu minuts ha estat un atac i gol constant dels Blaus, on el Guillermo, amb gol anul·lat per fora de joc, el Hugo i el Anthony, han portat el perill a la portaria contrària. Aquest últim, el deu Mercantilista, ha estat l’encarregat de tancar el marcador amb dos gols més, el primer al minut trenta-dos, amb un xut des de fora l’àrea després de recuperar la pilota; el segon, al trenta-set, on amb una jugada semblant a l’anterior, però amb un xut encara millor, ha fet el definitiu zero a sis.
La pròxima setmana el Pre Benjamí A torna a jugar a casa, i rebrà la visita del Castellar; el partit es jugarà a les dotze del migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada