CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 20 d’octubre del 2012

UNA BONA PRIMERA PART PERMET SUMAR TRES PUNTS MÉS



CE Mercantil 2-0 EF Montcada
Guillermo 7’
Víctor 9’

El Pre Benjamí A del CE Mercantil ha jugat aquest dissabte al migdia al Municipal Arrahona – Merinals la tercera jornada de lliga; el rival ha estat el quart classificat, l’EF Montcada. Els Blaus han dominat tot el partit, ja que els visitants, no han disposat en tot el partit cap clara ocasió de gol a la porteria defensada pel Iker. La primera part ha estat molt bona, especialment el primer quart, on els blaus han circulat magníficament la pilota, han tirat parets, han arribat per les bandes i han creat molt perill, a part de marcar els dos gols. En canvi, a la segona part, ha baixat la intensitat del joc, però tot i això, els locals han tingut opcions d’ampliar el marcador, però l’equip, en aquest inici de lliga, està tenien mala sort de cara a la porteria contrària. Si es segueix treballant així, aquest petit detall canviarà ràpidament. Cal tornar a destacar la línia defensiva, especialment al Cesc i el Cristian, que són els que juguen més minuts en aquesta posició i sempre a un nivell molt alt, donant un equilibri molt important a l’equip.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker sota pals, el Cesc i el Cristian a la defensa, el Víctor al mig centre, acompanyat a les bandes pel Hugo i el Guillermo, i en punta el Marc; a la banqueta estava el Ruben i el Roger, ja que el capità de l’equip, l’Anthony ha estat baixa per malaltia; des d’aquí li enviem una abraçada i que ràpidament torni està amb l’equip.
Els Blaus han començat molt forts i amb un gran nivell de joc, on tots els jugadors, jugant a un o dos tocs, han arribat em nombroses ocasions a l’àrea contrària. Com accions més destacades abans del primer gol, han estat dos xuts a fora del Guillermo, una gran paret del Hugo amb el Marc, amb xut del primer que ha parat el porter, i un centre xut del Marc que també ha acabat a les mans del porter. Al minut set, i amb una gran jugada individual, el Guillermo ha fet el primer, creuant molt bé la pilota; seguidament, al nou, el Víctor ha aprofitat una gran passada del Marc per fer el segon. El mateix Marc, han tingut la següent ocasió de gol, però el seu xut ha sortit desviat. El Cesc, en una del les seves incorporacions, també ho ha provat, però el seu xut era massa lluny, i el porter l’ha aturada amb facilitat. El Víctor i el Marc, en els minuts dotze i catorze han tingut dos accions més, però cap d’elles ha tingut el final esperat. El Roger, des de la banda esquerra també ho ha intentat amb dues ocasions, però totes dues han estat molt llunyanes, i no han significat cap problema pel porter rival. Amb aquest bon joc ha acabat la primera part, on el Iker, ha estat un espectador més, i només ha tocat la pilota amb els peus, participant amb el inici de les jugades d’atac.
La segona part ha estat força avorrida, ja que els locals han baixat el bon ritme de la primera i els visitants han seguit sense poder apropar-se a la porteria del Iker. Tot i això s’han vist gran oportunitat de gol, algunes amb jugades col·lectives o individuals i altres amb jugades d’estratègia. Les més destacades han estat les del Ruben, als minuts vint-i-un, trenta-set i trenta-nou, les del Hugo, al vint-i-cinc i Trenta-sis, o la del Cristian, al Vint-i-vuit, amb un xut des de la frontal de l’àrea.
Amb aquesta victòria, el Pre Benjamí A es situa al grup capdavanter de la classificació, a un sol punt del Sabadell i a tres dels líders, el Can Rull i el Sabadell Nord.
La pròxima setmana els Blaus visitaran el camp del Ripollet a tres quarts de dotze del migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada