CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 3 de novembre del 2012

TRES PUNTS MÉS CONTRA UN RIVAL LLUITADOR



CE Mercantil 8-1 UE Castellar
Roger (3)
Víctor (2)
Guillermo (2)
Rubén

El dissabte tres de novembre es va jugar la cinquena jornada de lliga entre el Pre Benjamí A del Club Esportiu Mercantil i la Unió Esportiva Castellar a l’Arrahona Merinals. L’equip de casa va anar de més a menys durant els quaranta minuts de joc.
La primera part va ser la més fluixa a nivell de joc i d’intensitat. Al terreny de joc es va veure uns primers minuts sense gaire importància. El més destacat van ser dos llançaments de l’Hugo i l’Anthony que el porter va aturar amb dificultats. El partit del Pre Benjamí A no estava sent gaire bo.
Però a la segona part el joc dels blaugranes va canviar i fruit d’això en tan sols tres minuts el resultat va passar a ser de tres a zero. Els gols van ser de Víctor (minut cinc) i Roger (minut catorze i disset) respectivament. Però el Castellar no es va relaxar i un minut més tard va posar el tres a un després d’una errada defensiva del Mercantil. Així es va arribar a la mitja part. Restaven els últims vint minuts de joc on els mercantilistes anirien a l’atac per sentenciar el partit definitivament.
Al minut u de la tercera part després d’un servei de córner del Marc, l’Anthony va enviar la pilota al pal i el refús va anar a parar als peus del Rubén que va enviar la pilota una mica desviada. La intensitat del partit va anar creixent i el joc col·lectiu va millorar. Gràcies a aquestes dues causes el Rubén va marcar el quatre a un amb un xut creuat des de fora l’àrea.
A la darrera part l’equip visitant va afluixar i els locals van saber aprofitar-ho marcant quatre gols més per completar una gran golejada. Durant els últims deu minuts es van veure cinc ocasions diferents de les quals se’n van saber transformar quatre. El cinquè i setè gol es van protagonitzar pels mateixos autors. Dos gols del Guillermo gràcies a dues grans assistències de l’Anthony. El sisè gol va ser un llançament imparable de falta que va entrar per l’esquadra del Roger, que d’aquesta manera va completar el seu “hat-trick”. L’últim gol del partit va ser a càrrec del Víctor que curiosament va obrir i tancar el marcador del partit.
Després d’haver disputat cinc jornades de lliga, el Pre Benjamí A està col·locat a la segona posició a tres punts del Sabadell Nord, el líder, i a l’espera del partit entre el Sabadell i el Tibidabo. Gràcies a les quatre victòries i només una derrota, amb un gran treball defensiu, l’equip és el menys golejat de tot el campionat. La setmana que ve es jugarà al camp municipal del Badia del Vallès on s’intentarà seguir millorant.
Albert Del Valle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada