CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 17 de novembre del 2012

VICTÒRIA MOLT TREBALLADA



CE Mercantil 3-1 EF Barbera Andalusia
Marc 4’
Hugo 8’
Roger 13’

El Pre Benjamí A Blau del CE Mercantil, ha disputat aquest dissabte a les dotze del migdia, la setena jornada de lliga contra l’equip que estava situat a la classificació, un lloc per sobre, l’EF Barbera Andalusia. El partit ha estat molt disputat, el primer quart ha estat dominat totalment pel Mercantil, el segon ha estat dominat pel Barbera i els dos quarts restants han etat força igualats, tot i que les millors ocasions s’han vist a la porteria defensada pel Barbera. Cal destacar dos aspectes, un la intensitat de tot l’equip, que avui ha estat molt elevada i l’altre la confirmació del Cesc i el Cristian com la millor parella defensiva de la categoria, on a part de ser l’equip menys golejat, aporten seguretat a l’equip, a part, de que quan s’incorporen a l’atac ajudant als jugadors més avançats a crear bones ocasions de gol.
El Mercantil ha sortit molt fort, amb ganes de resoldre ràpid el partit, i en els primers tres minuts ja s’han vist les dues primeres ocasions per part de l’Anthony i del Marc, però totes dues han acabat a fora. El Marc, un minut més tard i gràcies a una falta, ha avançat als locals; el gol no ha fet baixar el ritme i en els següents minuts el mateix Marc i el Guillermo han disposat de dues ocasions més, però no ha estat fins al vuit, on el Hugo ha aprofitat un gran centre del Marc amb la cama esquerra per fer el dos a zero. Al tretze, el Roger ha fet el tercer, amb una bona assistència de l’Anthony; aquí el partit ha canviat, i els minuts restats dins al descans, vuit, han estat dominats pels visitants, però excepte el gol que han aconseguit al minut catorze, no han obtingut gaires més ocasions de gol, en part, gràcies al treball defensiu de tot l’equip, i les poques que han tingut, han estat aturades pel Iker, que avui ha jugat el seu millor partit des de que defensa la samarreta blaugrana.
La segona part ha començat molt disputada, amb un gran intensitat, on els Mercantil ha intentat jugar bé per crear ocasions, mentre que el Barbera, s’ha limitat ha tirar pilotes a l’esquena de la defensa per buscar el gol, però aquí s’han troba amb els millors centrals de la lliga, i pràcticament ho han tallat tot, i les que no han pogut tallar, igual que la primera part, ha aparegut el Iker, que amb tres bones intervencions, ha evitat qualsevol intent de remuntada. En la part ofensiva, els Mercantilistes han tingut varies ocasions de gol, com la del Víctor, que ha anat a fora per poc, la del Guillermo, que ha estat ben aturada pel porter, o les dues seguides del Hugo al minut vint-i-set, que li ha faltat força per fer entrar la pilota al fons de la xarxa. Els últims minuts han estat més tranquils, ja que els locals, tenien controlat el partit, i pràcticament no s’han vist ocasions de gol a cap de les dues porteries.
Tres punts molt importants i més després de l’empat de la passada setmana. Cal remarcar que el Barbera, va aconseguir puntuar al camp del líder, per tant, es pot considerar una bona victòria del nostre Pre Benjamí A.
La pròxima setmana hi ha un desplaçament complicat, ja que es visita el camp del Tibidabo, un camp on a part del ambient hostil que es respira, el camp encara és de terra. Però l’equip, per seguir a dalt, ha de tornar amb els tres punts sota el braç.
Per últim vull felicitar l’equip, ja que en la xarla del dilluns es van demanar unes coses  per millorar el joc, i avui, moltes d’elles s’han vist sobre el terreny de joc. Aquest és el camí! Som-hi Blaus!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada