CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 11 de novembre del 2012

S’ESCAPEN DOS PUNTS VITALS



CD Badia 2-2 CE Mercantil
Roger 8’
Ruben 23’

L’últim partit de lliga del Pre Benjamí A del Club Esportiu Mercantil es va enfrontar al Badia del Vallès a domicili. Els locals van imposar les seves virtuts respecte els visitants i van poder aconseguir un punt valuós per ells, però pesant per Mercantil. El partit es va disputar el dissabte al matí, el terreny de joc estava en molt bones condicions per jugar a futbol, i aquest fet afavoria als visitants per l’estil de joc que tenen.
El partit va començar malament pels blaus. Al camp es veia que els set jugadors que havien sortit d’inici no estaven actius i els faltaven intensitat. Tan sols van passar dos minuts de joc quan el Cristian va fer una falta a prop de l’àrea i el Badia va llançar una gran falta impossible pel Iker. Era l’un a zero. Al cap d’un minut va arribar la primera ocasió de perill pels visitants quan el Marc va marxar per velocitat per la banda però malauradament el seu xut va sortir fregant el pal esquerre de la porteria del porter del Badia. Uns instants més tard el Marc va fer una bona passada al Víctor i el seu xut va passar a pocs centímetres del pal. Finalment a la tercera ocasió va arribar el gol. A dos minuts pel final de la primera part, el Roger va fer un gran xut i va posar l’empat al marcador. El marcador reflectia un empat, el millor pels blaus, tot i que, no estaven fent un bon partit.
La segona part va ser molt semblant a la primera. Només havia passat mig minut de joc i el Badia ja guanyava per dos gols a un després d’un mal refús de la defensa mercantilista. Havien arribat dues vegades i havien fet dos gols, cent per cent d’efectivitat. En canvi pel bàndol visitant la sort els afavoria, ja que uns segons després l’Hugo i l’Anthony no van saber aprofitar una doble ocasió. En aquesta part també van haver dues ocasions perilloses més provocades pel Víctor i l’Anthony respectivament. Però la pilota no entrava i el Badia segui fent el seu partit. Al descans victòria momentània dels locals per la mínima, dos a un.
A la tercera i quarta part els blaus van despertar una mica i van merèixer la victòria. Al tercer minut de la tercera part el Ruben feia un xut llunyà que el porter no va poder aturar. Quedaven disset minuts per endur-se els tres punts a Sabadell, temps suficient. El Badia no va crear més ocasions clares durant tot aquest temps, i això semblava que es decantaria pel Pre Benjamí A. El Marc primer, l’Anthony després i altre cop el Marc no van poder marcar per posar-se per davant per primer cop en tot el partit. Així acabava la tercera part. Taules al marcador a falta de deu minuts de joc.
L’última part no va ser gaire interessant fins al minut sis, a partir d’allà va ser molt intensa. El Víctor va recuperar una pilota i des de fora l’àrea va provar un xut que va marxar per sobre el travesser. Al sis i mig el Ruben va ser substituït pel Roger. L’Anthony i el Cristian també van provar-ho, però semblava que la pilota no havia d’entrar. Primer el Víctor va recuperar una pilota al mig del camp i tenia l’opció de xut, però va ser massa generós i va fer una assistència a l’Anthony i la pilota va ser refusada pel pal. A la jugada següent el Cristian va llançar des de molt lluny però el porter va agafar la pilota. Encara faltaria l’última ocasió del partit quan l’Anthony va fer un bon xut des de fora l’àrea, però la pilota la va desviar un defensa rival. El resultat es va mantenir fins que l’àrbitre va senyalar la fi del partit.
No es van jugar uns primers vint minuts, però si algun equip es mereixia emportar-se els tres punts, aquests eren el Mercantil. La setmana que ve de nou partit a casa contra un altre rival fort, l’Escola de Futbol Barberà Andalusia. A treballar dur aquesta setmana perquè això no torni a passar. Va nois ! A oblidar-se d’aquest partit i el dissabte que ve a arreglar aquest entrebanc fent un bon partit amb intensitat des de el minut u al quaranta. Que vosaltres en sabeu molt més de jugar a futbol, a demostra-ho!

Albert Del Valle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada