CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 24 de novembre del 2012

TREBALL I LLUITA, LES CLAUS DE LA VICTÒRIA



UD Tibidabo 2-3 CE Mercantil
Víctor 4’
Marc 6’ i 34’

El Pre Benjamí A del CE Mercantil s’ha desplaçat, aquest dissabte al matí, al barri de Torre Romeu per disputar la vuitena jornada de lliga contra el UD Tibidabo. El camp, de terra, ha condicionat el joc dels blaugranes, però aquests, amb un partit de lluita, han sumat tres punts vitals per seguir en els llocs capdavanters de la lliga. El Tibidabo, s’ha avançat en dues ocasions en el marcador, però el Víctor i el Marc, aquest últim en dues ocasions, han donat la volta al resultat.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb el Iker sota pals, el Cesc i el Cristian a l’eix de la defensa, el Víctor com a mig centre, el Ruben i el Guillermo a les bandes, i en punta el Roger; a la banqueta, esperaven el seu torn el Marc, el Hugo i l’Anthony.
El partit no ha començat bé, ja que en el primer minut i en una internada per la banda esquerra de l’atac local, ha acabat en falta; aquesta ha estat executada amb la puntera, part poc inusual de colpejar la pilota, però la jugada ha acabat amb gol. Tan sols tres minuts més tard, el Víctor ha aprofitat una pilota dins de l’àrea, per amb un bon xut creuat, empatar el partit. El matx estava, en aquest primers minuts de joc, sense control per cap dels dos equips, i això ha suposat, en el sisè minut de joc, una altre falta a la frontal, que igual que l’anterior, ha acabat amb gol, però aquesta vegada, el Iker l’ha refusat, però al pilota ha caigut als peus del rival, que a boca de gol no ha fallat. Al minut onze i en la segona arribada del Mercantil amb perill a l’àrea contrària, ha acabat amb el dos a dos, quan el Marc, gràcies a una excel·lent passada a l’espai del Hugo, ha introduït la pilota al fons de la xarxa. A partir d’aquí, els visitats s’han fet amos dels partit, i el Tibidabo només ha arribat amb perill en contades ocasions, però el Iker, que avui ha realitzat un molt bon partit, ha evitat qualsevol contar temps més. En la part ofensiva, els Mercantilistes no han cerat tantes ocasions com de costum, però igualment se’n han vist de clares.  El Guillermo, el Hugo i l’Anthony, han tingut bones ocasions de gol abans del descans, però els seus xuts, per diferents motius, no han trobat el camí del gol.
La segona part ha començat igual, amb un clar domini blaugrana, però el gol es resistia; el Víctor, ha passada de l’Anthony, el Ruben, amb un xut llunyà, i el Cesc, també amb un xut des de la llarga distància han intentat marcar, però no hi havia manera; i no ha estat fins al minut trenta-quatre, que després d’un corner a favor, la pilota ha caigut als peus del Marc, que amb l’esquerra i des de fora l’àrea, ha fet un gran gol per posar el dos a tres. Els locals s’han bolcat a l’atac en els últims minuts, però el Mercantil molt ben posat no ha premés acostar-se a la porteria del Iker, i en canvi, ha tingut algunes contres perilloses, però ni les accions del Marc, del Roger i del Víctor, no s’han pogut finalitzar amb el gol que donés la definitiva tranquil·litat.
Amb aquest tres punts i els resultats dels rivals, el Pre Benjamí A es posa a dos punts dels dos primers classificats.
La pròxima setmana l’equip rebrà a EFB Ripollet; el partit es disputarà en un horari poc habitual, a dos quarts d’onze. I el diumenge, els jugadors estan convocats a tres quart de deu per la presentació de les plantilles del CE Mercantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada