Sant Ildefons 3-4 CFU Can Rull
Calderon 17’, 31’
Aleix 34’
Solsona 54’

CFU Can Rull 1-7 RCD Espanyol                                                                      Mamadou 18’

L’Aleví D del CFU Can Rull ha debutat aquest cap de setmana, hi ho ha fet amb dos partits. El primer, que va acabar amb victòria, ho va fer contra un equip de la mateixa categoria però de segon any, i el segon, els ha enfrontat al RCD Espanyol, el Benjamí Preferent, al qual, no s’ha la pogut guanyar però si plantar cara en algunes fases de l’encontre. Les sensacions després de veure i analitzar els partits són molt bones, sempre sent conscients que queda mola feina per arribar al cent per cent a la primera jornada de lliga.
El debut s’ha produït a Cornella del Llobregat, més concretament al camp del Sant Ildefons; el rival, un equip barrejat de primer i segon any, que també, igual que el nostre competirà a segona. S’ha guanyat per un ajustat tres a quatre, però en complot general, podríem dir que els visitants han estat superior, al menys, en arribades a l’àrea contraria. El problema ha estat les contres, quan a dalt no s’ha de definit, els locals han aprofitat per tirar ràpides contres que han significat els seus tres gols. Així ha arribat el un a zero al minut setze; però en el disset, un xut del Mamadou ha estat refusat pel porter, i el Calderon, molt ràpid, l’ha aprofitat per fer l’empat; cal destacar que en aquesta jugada, el Calderon s’ha fet mal al xocar amb un contrari hi ha arrastrat la lesió durant tot el partit. Poc després, en el vint-i-tres, una altre contra ha significat el dos a un, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. A la segona part s’ha sortit molt bé, i en quatre minuts s’ha capgirat el marcador; primer, en el trenta-u, una bona passada del Víctor a l’espai, ha estat ben aprofitada pel Calderon per fer el dos a dos, i tres minuts més tard, l’Aleix ha robat una pilota hi ha fet el dos a tres. Aquí el partit s’ha trencat i tots dos equips haguessin pogut marcar gols, però els porters han estat molt bé. No ha estat fins al quaranta, que en una jugada semblant a la del primer gol, els locals han tornat a empatar el partit. Tot semblava que quedaria en empat, però a falta de cinc minuts, una bona jugada del Calderon ha significat el gol de la victòria. Partit treballat que ens va molt bé de cara a la preparació de la temporada, i com no, comença guanyant sempre es positiu.
El segon partit s’ha jugat a casa, i el rival ha estat un dels clars candidats a la lliga i la copa Catalunya de la categoria Benjamí Preferent. L’equip ha anat de menys a més, i amb una mica més d’encert el resultat hagués pogut quedar una mica més curt del que ha estat, un a set, però l’equip ha donat la cara i podem estar contents del rendiment de tots els jugadors. L’encontre no ha començat gaire bé, ja que als minut u, tres i deu, l’equip ha encaixat tres gols. A partir d’aquí, i ja una mica més tranquils, els locals han començat ha estirar-se, i inclús, durant gran part del segon quart, han estat superiors al rival; s’han tingut bones opcions de gol, però tan sols el Mamadou, en el divuit, i fruït d’una bona pressió alta de tot l’equip, ha robat la pilota hi ha fet el un a tres. A les acaballes de la primera part, l’equip ha rebut dos gols en un minut, fet que ha acabat rematant el partit. La segona part ha estat molt més igualada, amb ocasions per tots dos equips, però han estat els periquitos, que amb fos gols més han tancat el partit.
La pròxima setmana l’equip tornà a tenir doble compromís, una altre oportunitat per seguir millorant.