CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 19 de setembre del 2015

DERROTA EN UN INTENS PARTIT


CFU Can Rull 1-3 Sant Joan Despí
Víctor 16’

El cinquè partit de preparació de l’Aleví D del CFU Can Rull s’ha jugat, tot i ser locals, al Municipal de Torre Romeu, ja que les instal·lacions del club estan en obres, a causa del canvi de gespa del terreny de joc. L’encontre s’ha jugat a les dotze del migdia, i en unes condicions casi de ple estiu, on la calor i el sol han estat els protagonistes; això no ha impedit veure un gran partit, amb una gran intensitat, i que no s’ha decidit fins a falta de quatre minuts pel final, on una contra dels visitants ha sentenciat definitivament el partit.
EL matx ha començat molt igualat i durant els primers quinze minuts s’ha vist dos equips forts, valents i amb ganes de guanyar; això no ha permès veure gaires ocasions de gol, però si bon joc. Només iniciar el segon quart, el pitjor dels locals en tot el partit, aquests han fet el un a zero, en una gran jugada de l’Aleix per banda dreta que el seu centre xut, ha estat rematat a boca de gol pel Víctor. El gol ha relaxat als arlequinats, i fins el final de la segona part, el Sant Joan Despí ha estat superior, a més, tres minuts després del un a zero, han aconseguit empatar. La segona part ha començat amb la millor versió del Can Rull, on durant tot el quart ha estat millor que el rival, i s’han vist ocasions per empatar el partit, però el gol no ha arribat en aquesta porteria, sinó en la seva, en una ràpida jugada per banda esquerra. L’últim quart ha estat semblant al primer, molt igualat però en aquesta ocasió amb ocasions de gol, però aquestes no s’han transformat per cap dels dos equips, excepte a falta de quatre minuts, ja amb els locals bolcats a l’atac, i en una ràpida contra, han fet el definitiu un a tres.
El global del partit és força bo, un quart per cada equip, i dos igualats, i davant d’un rival ja fet, ja que tots els jugadors procedeixen del Benjamí A, és a dir, ja porten més d’un any jugant junts, cosa que els nostres, amb les incorporacions, encara s’han de adaptar uns als altres. S’ha millorat en l’aspecte defensiu respecte els altres partit, però encara hi ha feina en l’apartat físic i tàctic de l’equip.

La pròxima setmana es tornaran a jugar dos partits, el dissabte a Can Fatjo i el diumenge a Cornella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada