CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 13 de setembre del 2015

SEGUIM AMB LA PREPARACIÓ


CFU Can Rull 5-5 San Lorenzo
Aleix 33’,40’
Solsona 35’
Mamadou 28’
Víctor 38’

CF Molins de Rei 2-4 CFU Can Rull
Aleix 31’, 38’
Mamadou 21’
Àlex 22’

L’Aleví “D” del Can Rull segueix de Pre Temporada, i aquest cap de setmana ha jugat dos partits més. Tots dos han servit i de molt per seguir poden corregir coses i anar millorant aspectes individuals i col·lectius. S’ha aconseguit un empat i una victòria, per tant, tots i que queda molt camí, l’equip segueix en línia ascendent.
El partit del dissabte es va jugar a la Zona Esportiva Can Rull, i l’equip es va enfrontar a l’Aleví “A” del San Lorenzo; es va veure un partit molt obert, amb molt gols i moltes ocasions, que si no hagués estat pels porters i els pals, s’hagués vist un resultat encara més alt, deu gols, del que es va veure.  L’equip, ofensivament, va millorar respecte la setmana passada, amb les idees una mica més clares;, però defensivament, és a dir, des de que el davanter inicia la pressió fins al porter, l’equip té que millorar molt, sobretot amb aspectes bàsics com el replegament, les basculacions o en la mateixa pressió. Però això ens ho donarà el treball del dia a dia, i amb unes setmanes, l’equip ho haurà resolt. L’encontre no va començar gaire bé, ja que en els minuts u i vuit es van encaixar dos gols. Entre el final del primer quart, tot el segon i l’inici del tercer, es va ser millor que l’adversari, i es va aconseguir capgirar el marcador. Primer va ser el Mamadou, amb una vaselina en el minut vint-i-vuit; set minuts més tard, el Solsona, de falta, va igualar el matx, resultat amb el qual es va arribar al descans. El San Lorenzo, en el segon minut de la represa va fe rel dos a tres, però després del gol, van venir els millors minuts de l’equip; l’Aleix, després de robar la pilota al porter, va fer el tres a tres, i el Víctor, amb un bon xut creuat al trenta-vuit va fer el quatre a tres. L’Aleix, en els quaranta, i després d’una bona paret amb l’Àlex, va fer el cinc a tres, i això preveia que el partit estava tancat, però en l’últim quart, es va baixar el nivell, probablement a causa del cansament, i el San Lorenzo, amb un penal i una contra van fe rel definitiu cinc a cinc.
El partit del diumenge es va jugar al Municipal Josep Raich, i el rival, l’Aleví “B” del Molins de Rei. Els Sabadellencs van demostrar la seva superioritat en el camp, tot i que el marcador, dos  a quatre, és curt per les ocasions disposades durant tot el partit. L’encontre va començar molt igualat, i durant el primer quart no es van veure gaires ocasions de gol, però a partir del segon, els visitants van començar a crear-ne, i en dos minuts, en el vint-i-un i en el vint-i-dos, van arribar els primers gols. El un a zero va ser obra del Mamadou amb una jugada individual, i el segon de l’Àlex, amb un fort xut. A les acaballes de la primera part, els locals van retallar distàncies en una de les poques ocasions de gol que van crear. La segona part va seguir la mateixa tònica, amb moltes ocasions per part del Can Rull; en dues jugades similars, passada del Ivan i rematada de l’Aleix, van arribar el tercer i el quart gol. I a falta de cinc minuts pel final, el Molins, amb un xut des de la frontal de l’àrea va fe rel definitiu dos a quatre.

La pròxima setmana, en principi, només es jugarà un partit, tot i que no es descarta, si hi ha l’opció, de tornar a jugar-ne dos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada