CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 7 de setembre del 2014

BONES SENSACIONS EN ELS DOS PRIMERS PARTIT DE PRE TEMPORADA – BENJAMÍ D


CF Palau Plegamans 1-6 CE Mercantil
Éric 6’, 18’
Màrius 10’
Enric 18’
Izan 21’
Gerard 34’ 

CE Mercantil 7-2 RCD Espanyol
Màrius 7’, 13’, 16’
Éric 15’, 18’, 20’
Enric 33’

El Benjamí D ha començat la Pre Temporada jugant dos partits, el primer dissabte, en el qual es van enfrontar a un Primera, el Palau de Plegamans, i el segon el diumenge, on van rebre la visita del RCD Espanyol. Tots dos partits han estat semblants, ja que els dos es van decidir amb una bona primera part, especialment el del diumenge, que es va jugar força bé. L’equip, en les segones parts, ha baixat el ritme, a causa del cansament, i per això no s’han vist resultats més amplis. De moment es pot estar satisfet del inici, però cal seguir treballant molt per arribar en condicions al primera jornada de lliga.
El primer partit s’ha jugat el dissabte al matí al Municipal de Palau, contra un equip que aquesta temporada jugarà a primera divisió. Els blaugranes no han notat la diferència, ni de categoria ni d’edat, i en tot moment han estat per sobre del seu rival. Han dominat el perill i han arribat bé a porteria fins que les forces han dit prou, llavors l’equip s’ha relaxat, s’ha deixat de jugar i s’ha rebut l’únic gol del partit; cal destacar que això+o ha passat durant els últims deu, dotze minuts de partit. Només començar ja s’ha vist per on anirien els tirs, i en el minut sis, l’Éric ha fet el primer gol després d’un refús del porter. El Màrius, ha fet el segon en el deu, amb assistència del Izan. El Tercer ha arribat de les botes de l’Enric, que després de intentar-ho tres vegades, la última ha estat la bona, i amb un xut des de fora l’àrea ha batut al porter rival. El quart ha estat marcat per l’Éric, amb assistència de l’Enric, i el cinquè, just abans de que acabes la primera part, ha estat marcat pel Izan.
La segona part ha començat igual, però les ocasions ja no eren tant clares, i s’ha hagut d’esperar fins al minut trenta-quatre per veure el zero a sis, obra del Gerard, regatejant al porter i després de rebre una bona passada del Pau. Aquí s’ha acabat el partit, ja que les forces no han donat per més, i en el quaranta, el Palau, aprofitant una errada en la zona defensiva del Mercantil, ha fet el seu únic gol del partit.
El segon partit s’ha jugat al Municipal Arrahona – Merinals el diumenge a dos quarts d’onze; el rival, un equip amb nom, el RCD Espanyol de Barcelona. L’equip blanc-i-blau, jugarà a la mateixa categoria que el nostre Benjamí D, és a dir, la segona divisió. Per el nom de la entitat es pensava un partit molt igualat, però els locals, amb una mitja part molt bona, on hi ha hagut una gran intensitat, ritme de joc, pressió i bon futbol, han sentenciat el partit amb un sis a zero. Els gols han arribat de les botes del Màrius, en tres ocasions; el primer en un remat després d’un assistència del Gerard al minut set, el segon, en el minut tretze, aquesta vegada amb assistència d’Éric, i el tercer després de robar ell mateix una pilota prop de la frontal de l’àrea i definint molt bé. L’Éric també ha fet un hattrick, marcant en els minuts catorze, després d’una bona pressió del Màrius, en el disset, a passada del Pau, i en el dinou, amb assistència del Màrius. El setè i últim gol del partit ha estat marcat per l’Enric, després d’una bona passada del Marc. L’Espanyol ha fet els seus dos gols en les acaballes del partit, ja amb un Mercantil fos físicament.
Molt bones sensacions e aquests dos primers compromisos; ara toca treballar per afrontar el següent partit, que serà el dijous onze de setembre a dos quarts de dotze al camp del Santa Eulàlia de l’Hospitalet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada