CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 28 de setembre del 2014

S’ACABA LA PRE TEMPORADA AMB MOLT BONES SENSACIONS – BENJAMÍ D


CF Argentona 2-3 CE Mercantil
Aleck 41’, 48’
Màrius 27’

El Benjamí D ha donat per finalitzada la seva preparació de cara al inici de lliga, visitant el camp de l’Argentona. Els jugadors de la Ivet, l’Albert i el Genís, s’han enfrontat, a un quart d’onze del matí, al Benjamí A del Argentona, equip que jugarà a Primera Divisió. Ha estat un bon partit per veure la reacció dels jugadors al jugar amb rivals un any més grans, cosa que es trobaran a la lliga, i de una categoria superior. El balanç del partit, tot i el curt marcador, és positiu, ja que els blaugranes han estat lleugerament superiors als rivals, però ha faltat la última passada perquè les bones jugades realitzades acabessin amb gol. L’equip ha demostrat que està a punt pel pròxim cap de setmana.
El partit no ha començat gaire bé, ja que en  minut quatre, i en un mal refús a la zona defensiva, el davanter rival s’ha trobat la pilota a la frontal de l’àrea, i amb un bon xut, a batut al Roger, que tot i la seva estirada no ha arribat a la pilota. Durant el que ha quedat de primera part, el Mercantil ha estat superior, però no s’han vist gaires ocasions de gol; per part de l’Argentona tampoc, però el partit estava interessant.
Ha estat en la segona part, on els Mercantilistes han dominat, han generat bon joc i han creat molt perill a l’àrea contraria. Així, en el tercer minut de la represa, el Màrius ha aprofitat una assistència del Aleck per igualar el partit. El gol encara han donat més força a l’equip, i en el quaranta-un, l’Aleck, després d’una bona passada del Pau, ha fet el un a dos. Tot semblava acabat, ja que l’Argentona no arribava a la porteria, però en un llançament del porter rival, ha sorprès a la defensa blaugrana, i els rivals, després de dos refusos, han empatat el partit. Tot feia indicar, ja que només quedaven dos minuts, que el matx acabaria amb empat, però el Mercantil no ha abaixat els braços, i en una bona jugada de l’Èric per la banda esquerra, ha acabat amb un centre dins de l’àrea, que la recollit l’Àleck, per rematar a porteria i fer el definitiu dos a tres.
Bona victòria per tancar una bona Pre Temporada.

La pròxima setmana l’equip comença la lliga, hi ho fa a casa, el dissabte a dos quarts de dues i contra el Can Fatjó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada