CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 28 de setembre del 2014

DUES VICTÒRIES ABANS DEL INICI DE LLIGA – BENJAMÍ C


CE Mercantil 4-3 UD Cornellà
P.P 1’
Jordi 7’
Max 30’
Àlex Morer 32’

CF Argentona 0-10 CE Mercantil
Max 13’, 16’, 20’, 41’
Àlex Mateo 1’, 22’, 23’
Jan 11’, 48’
Marcos 14’

El Benjamí C del CE Mercantil ha tancat, amb dos partits, la Pre temporada. Els blaugranes han estat força bé en tots els compromisos i arriben a punt pel primer partit de lliga. El dissabte van rebre el Cornella, al que van guanyar per la mínima i amb  un joc poc fluït; i el diumenge van visitar el camp de l’Argentona, equip que milita en la mateixa categoria que el Mercantil i al qual, amb un bon partit, van golejar per zero gols a deu.
El primer partit els va enfrontar al UD Cornella; l’encontre es va jugar el dissabte, com a locals i a les dotze del migdia. Fins a dia d’avui, ha estat el partit més fluix que els jugadors del Benjamí C del CE Mercantil han jugat durant tota la Pre Temporada. Tot i que en el primer minut es van avançar en el marcador, els joves jugadors blaugranes no van estar còmodes sobre el verd, i excepte el tercer quart, on van dominar i es va jugar força bé, la resta de minuts l’equip no va saber triangular, i cada jugador va fer la “guerra” per la seva banda, i això va fer un joc previsiu i lent.
Com s’ha dit anteriorment, en el primer minut va arribar el un a zero, amb un gol en pròpia porteria. En el cinc, el Cornellà va empatar, però dos minuts més tard, l’Àlex Mateo va cedir una pilota a la frontal de l’àrea, perquè el Jordi, amb un extraordinari xut fes el dos a un. En el vint-i-set, els visitants van empatar, però el gol va despertar als locals, que després del gol van jugar els millors minuts; el Max, en el trenta i després de roba runa pilota va fer el tres a dos, i dos minuts més tard, el Àlex Morer, va aprofitar un refús. Per des de fora l’àrea engaltar un xut i posar el quatre a dos en l’electrònic. Aquí l’equip va tornar a desaparèixer, i els del Llobregat, en el quaranta-set van retallar distàncies. No hi va haver temps per més, i tot i el fluix partit, es va aconseguir una nova victòria.
El segon es va disputar a Argentona, el diumenge a dos quarts de dotze del migdia; el partit només va tenir un color, el blaugrana, ja que els Mercantilistes, amb un joc força vertical, van golejar per zero a deu. Els jugadors van millorar molt respecte al dissabte, i el joc va ser molt millor. El golejadors van ser el Max, amb quatre, l’Àlex Mateo, amb tres, el Jan, que en va fer dos i el Marcos, amb un.

Ara cal preparar durant la setmana el inici de la lliga, que serà, sinó canvia res, el dissabte a dos quarts de dotze al camp del Sant Pere Nord.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada