CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 4 d’octubre del 2014

COMENCEN LA LLIGA AMB UNA DERROTA – BENJAMÍ C


St. Pere Nord 4-2 CE Mercantil
Max 37’
Àlex Morer 47’

El Benjamí C ha començat la lliga amb una derrota al camp del Sant Pere Nord; els blaugranes, amb un fluix partit, especialment en la primera part, s’han deixat els primers tres punts de la temporada. Durant la primera part, els locals han estat molt superiors, principalment en actitud i intensitat. En la segona part, els visitants han millorat, i han tingut múltiples ocasions de gol, algunes d’elles molt clares, però no las han fet, i el Sant Pere Nord, amb dos gols més, els ha derrotat.
El partit no ha començat gaire bé, ja que en minut dotze, els locals han fet el primer gol; abans de gol, el Mercantil ha tingut dues tímides ocasions de gol. El un a zero ha pesat molt a les cames dels nostres jugadors, que durant els següents deu minuts han estat esborrats del camp pels Terrassencs. Tot i això s’han tingut ocasions, però el gol ha estat pels locals, després d’una defensa poc concentrada, el davanter rival ha batut al Ruben.
A la segona part l’actitud ha canviat radicalment, i l’equip, molt més intens s’ha bolcat a l’atac; s’han vist clares ocasions de gol, dues d’elles no han entrat per centímetres. El Max, el Jan, l’Àlex o alguns xuts llunyans dels defenses han estat les més destacades. No ha estat fins al trenta-set, que el Max ha aprofitat un refús per fer els dos a un. Aquí el partit s’ha trencat, i tots dos equips han perdut la possessió de la pilota, que aquesta anava d’una porteria a l’altre. Ha estat el Sant Pere Nord, que en una contra, ha provocat un penal, que han transformant posteriorment. Els blaugranes encara s’han bolcat més en atac i això ha deixat molts forats, que un d’ells ha estat ben aprofitat pels locals per fer el quatre a un. Però només saca, l’Àlex Morer, amb un xut des del seu propi camp, ha fet el definitiu quatre a dos, ja que tot i intentar-ho, no hi hagut temps, i el Mercantil ha tornat a casa sense cap punt.

La pròxima setmana l’equip rebrà el Jabac, l’encontre es disputarà el dissabte a casa i a les deu i vint del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada