CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 12 d’octubre del 2014

VICTÒRIA PER LA MÍNMA EN UN CAMP COMPLICAT – BENJAMÍ D


Europa Sport Center 2-3 CE Mercantil
Izan 14’, 19’
Éric 29’

Difícil desplaçament el que ha jugat aquest dissabte el migdia el Benjamí D del CE Mercantil, ja que visitava el camp del col·legi Europa, un terreny de joc molt petit i molt estret, el qual dificulta molt el joc dels blaugranes, però aquests, s’han posat el “mono” de treball, i amb una patida victòria i per la mínima, han tornat a casa amb tres punts molt importants. La primera part, especialment els primers minuts, el Mercantil ha jugat força bé, ha trenat jugades bones, però no creava clares ocasions de gol; només alguns tímids xuts del Màrius i l’Éric. El Gerard i el Maikel també ho han intentat des de la llarga distància, però el poc encert i el gran partit del porter rival, han evitat el gol. El zero a un ha arribat amb una de les poques triangulacions que han pogut fer els Mercantilistes, ha estat en el minut catorze i amb un creuat xut del Izan. El segon no ha tardat en arribar, també marcat per el Izan, aquesta vegada amb el cap, i després d’un xoc entre el Màrius i el porter rival. Abans del descans, una jugada d’estratègia de corner hagués pogut tancar el partit, però el remat de cap pel Gerard ha estat, una altre vegada, aturat pel porter.
La segona part no ha tingut res a veure amb la primera, no hi ha hagut bon joc, i la pilota anava d’una porteria a l’altre sense cap control; això ha beneficiat als locals, que amb un jugada a la contra, al tercer minut de la represa, ha retallat distàncies; però poc després, una gran jugada del Mercantil, ha acabat a les botes del pau, que aquest ha cedit a l’Éric per fer el un a tres. Els següents minuts han estat un atac i gol dels visitants, però el porter, amb grans intervencions ha evitat el quart gol, i això ha fet que el partit noi es tanques. L’Europa, ha falta de quatre minuts pel final i amb un xut llunyà, ha fet el dos a tres i a portar el nerviosisme als nostres jugadors. S’han defensat com han pogut i el Roger, en l’última acció del partit ha estat providencial, ja que en un llançament de falta ha realitzat una gran parada, salvant els punts pel seu equip.

La pròxima setmana l’equip té un difícil compromís, ja que rebrà a l’Escola de Futbol de Sabadell, equip que ha sumat els sis punts amb dues golejades. S’ha de guanyar per seguir a dalt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada