CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 26 d’octubre del 2014

TRES PUNTS MÉS A BASE DE FUTBOL I GOLS – BENJAMÍ D


Juan XXIII 0-8 CE Mercantil
Éric 14’, 15’, 37’
Màrius 28’, 34’
Pau 17’
Gerard 26’
Aleck 27’

El Benjamí D ha sumat aquest diumenge al matí tres punts més, i amb aquests, ja és tercer en la classificació, a un sol gol del segon i a dos punts del líder. El rival, el Juan XXIII només ha pogut plantar cara els primers deu minuts, on s’ha defensat molt bé i, tímidament, ha arribat a les immediacions de l’àrea del Roger; poc a poc, els blaugrana, s’han anat situant al camp, i amb un gran futbol, especialment en la segona part, han marcat vuit gols, han generat prop de vint ocasions i han fet disfrutar del futbol al p`públic assistent al Municipal Las Arenes.
Els primers minuts, els visitants, no s’han trobat còmodes en el camp, i els locals, molt lluitadors els i posaven les coses complicades, però tot a canviat arrel del gol de l’Éric al minut dotze, on ha aprofitat una assistència del Pau per inaugurar el marcador. Tan sols un minut més tard, el mateix onze blaugrana ha fet el segon gol amb un llançament de corner directe, és a dir, gol olímpic. Tres minuts més tard s’ha sentenciat el partit, amb un gol de volea del Pau després d’una sacada de banda del Pol. El marcador no s’ha mogut més durant la primera part, tot i les clares ocasions de gol; el Màrius i l’Aleck han tingut les més clares.

La segona part ha estat un espectacle de joc per part Mercantilista, on ha part dels cinc gols marcats i les clares ocasions de gol, l’equip ha tocat molt bé la pilota, creant espais, buscant amplitud i profunditat i tenint clama per jugar a un o dos tocs; bàsicament el que busquem durant la setmana amb els entrenaments. El Gerard, amb un llançament a l’escaire a passada del Màrius en una jugada d’estratègia de corner, ha fet el quart en el segon minut de la represa. Un minut més tard ha estat l’Aleck, que ha aprofitat un refús del porter per fer el cinquè; el sisè ha estat marcat pel Màrius amb una gran rematada de cap ha passada de l’Aleck. Abans del setè, el Marc ha enviat una pilota al pal, i s’han anul·lat dos gols per fora de joc. Però en el trenta-quatre si que ha arribat, i en una altre jugada d’estratègia de corner, l’Éric ha centrat perquè el Màrius fes el zero a set. El vuitè i últim gol del partit ha estat aconseguit pel Éric, que feia el seu hattrick, ha passada del Màrius. El marcador, tot i les ocasions no s’ha mogut més, i el Mercantil ha tornat cap a casa amb els tres punts i molt bones sensacions. La pròxima setmana l’equip tornarà a jugar a domicili, aquesta vegada en dissabte, a les deu i vint del matí i contra el Sant Cugat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada