CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 4 d’octubre del 2014

GOLEJADA PER SUMAR ELS PRIEMRS TRES PUNTS – BENJAMÍ D


CE Mercantil 7-0 Olímpic Can Fatjó
Màrius 3’, 12’
Gerard 4’, 16’
Pau 25’, 32’
Aleck 31’

El Benjamí D del CE Mercantil ha començat molt bé la lliga, ja que en la primera jornada i rebent a l’Olímpic Can Fatjó, els jugadors blaugranes, han sumat els primers punts de la temporada, amb set gols i un molt bon partit. En tot moment, el Mercantil ha estat superior al rival, i no ha estat fins als últims minuts, que els locals, a causa del cansament, han concedit algunes ocasions de gol, totes elles molt ben aturades pel Roger. L’equip ha estat intens, col·locat i amb molta actitud per poder guanyar el primer partit de lliga.
El partit ha començat amb un ensurt, ja que en el primer minut, una pilota perduda al mig del camp, ha permès als de Rubí, una ràpida contra, però la finalització no ha estat bona, i la pilota ha marxat fora. Això ha posat ràpidament en el partit als locals, que en el tercer minut de joc, el Màrius, amb una molt bona jugada individual des de la banda esquerra, ha fet el un a zero. Un minut i mig més tard, una bona pressió del Pau, ha acabat amb la pilota las peus del Gerard, que amb un gran xut ha fet el segon gol del partit. L’equip no s’ha conformat, i en el dotze, i amb una assistència del Gerard, el Màrius ha batut al porter fent el seu segon gol i el tercer de l’equip. Cada cop l’equip estava jugant millor i s’han vist bones jugades i grans ocasions de gol, però no ha estat fins les acaballes de la primera part, que en una jugada d’estratègia de corner treta per l’Aleck, ha permès al Gerard, amb un gran cop de cap, fer el quart.
La segona part ha tingut dues cares, la primera, on s’ha vist un gran futbol, i la segona, que han estat els últims deu minuts, on l’equip ha baixat una mica la intensitat. Només començar, el Pau, ha assistència de l’Èric, ha fet el cinquè amb un suau toc. En el trenta-un, l’Aleck, amb un xut col·locat ha fet el sisè, i un minut més tard i després d’una gran jugada col·lectiva de tot l’equip, el Pau ha fet el setè i últim gol del partit. Era el trenta-dos, el partit estava sentenciat i poc a poc, la gasolina s’ha anat acabat, i això ha permès veure algunes contres dels visitants, però totes les ocasions de gol, tres en concret, han estat magníficament aturades pel Roger.

L’equip, la pròxima setmana, visitarà el camp del Col·legi Europa; el partit serà dissabte a la una del migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada