CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 18 d’octubre del 2014

UN EMPAT QUE SAP A POC – BENJAMÍ D


CE Mercantil 2-2 EF Sabadell
Gerard 11’
Pau 42’

El Benjamí D ha sumat un punt en la visita del tercer classificat, l’Escola de Futbol de Sabadell. Els visitants, amb un físic molt superior als locals, només han utilitzat aquesta arma; per contra, el Mercantil, amb joc, intensitat i ocasions de gol, han estat molt millor que ells, però dues pilotes al pal i les múltiples parades del porter, han impedit que sumessin els tres punts.
El partit no ha començat gaire bé, ja que en el primer minut i a causa d’un mal refús, la pilota ha acabat amb corner per l’Escola, que en el mateix, i en el segon pal, han fet el zero a un. Durant els següents cinc minuts, a l’equip, li ha costat, i inclús el Roger ha evitat el zero a dos, però poc a poc i amb un gran treball, l’equip ha començat a dominar el matx. El Maikel, amb un xut desviat i el Màrius amb un remat al pal han estat el preludi del gran gol del Gerard, ajustant el xut a la base del pal, en el minut onze. Éric ha estat el protagonista en tres ocasions més abans de finalitzar la primera part; dos centres desviats i un xut que ha estat refusat per un defensa. El deu blaugrana també ha tingut la seva, però el porter la parat molt bé.
La segona part ha estat on s’ha vist el millor Mercantil, especialment els primers minuts, on ha tancat als rivals al seu camp, hi han arribat en nombroses ocasions a l’àrea rival. L’Éric, amb un xut al pal, el Izan amb nombroses internades per la banda esquerra, el Guillermo amb un xut llunyà i el Pau dins de l’àrea que no ha arribat al remat, han tingut les més clares. Però ha estat l’Escola, que en l’única ocasió de gol de tota la segona part, i si es pot dir ocasió, ja que ha estat un corner que ningú ha rematat i el Roger no ha pogut treure, han fet el un a dos. Quedava poc, i l’equip no ha baixat els braços, i després de dues ocasions més de gol per part local, ha arribat la jugada del Màrius, que des de la banda esquerra ha arribat a la línea de fons, on ha estat derrivat pel porter. L’àrbitre lògicament ha senyalat el punt de penal, però incomprensiblement no ha expulsat el porter, ja que la duresa de l’entrada, el Màrius ha acabat lesionat i substituït i la manifesta ocasió de gol així ho recarien. El Pau ha estat l’encarregat de llençar el penal, i com en tots els entrenament, no ha fallat hi ha igualat el partit a dos. Abans del final encara s’han vist ocasions de gol per part Mercantilista, algunes clares, especialment l’última de l’Èric, però no han entrat i cada equip s’ha quedat amb un punt.

Des d’aquí vull felicitar a tots els jugadors pel partit d’avui, ja que l’entrega, les ganes i l’esforç ha servit per sumar un punt important, hi han demostrat, que tot i el superior físic del rival, han estat superiors futbolísticament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada