CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 14 de setembre del 2014

EL BENJAMÍ C I EL BENJAMÍ DEL CE MERCANTIL, SEMIFINALISTES DEL TORNEIG DELS HOSTALETS DE PIEROLA



El Benjamí C i el Benjamí D del CE Mercantil han jugat aquest diumenge al matí un torneig als Hostalets de Pierola. Tots dos equips han realitzat un bon torneig i han aconseguit arribar a les semifinals, però aquí, tots dos equips, han caigut per la mínima, i s’han quedat sense la final esperada, és a dir, la final entre els dos conjunts blaugranes.
El Benjamí C estava en el Grup u, juntament amb Cornellà, Badalona, Rubí i Gavà. El primer partit als ha enfrontat al Cornellà, i gràcies a un solitari gol del Max en el minut tretze han sumat els primers tres punts. El segon matx era contra el Badalona, i no ha començat ni ha acabat gaire bé. En el primer minut de joc, els rivals s’han avançat en el marcador; poc després, en el tretze, el Max ha empatat, però en la següent jugada, el Badalona ha tornat a marcar. Tot i el temps que faltava, el marcador ja no s’ha mogut més, a pesar de les ocasions de gol dels Mercantilistes, hi han perdut el primer partit. Això els obligava a guanyar els dos següents partits per classificar-se i així ho han fet. Primer han derrotat al Rubí, amb un contundent quatre a zero; tots els gols els ha fet l’Àlex Mateo. L’últim i definitiu partit els ha enfrontat al Gavà, i gràcies a un solitari gol del Max al minut nou, han aconseguit els tres punts, el liderat de grup i la classificació per la semifinal. En aquesta ronda el rival ha estat el Castelldefels, un equip físicament molt fort, i això ha estat un handicap a l’hora de jugar el partit. En el quatre, els rivals han fet el un a zero; en el deu, l’Àlex Mateo ha empatat el partit, però en el tretze i en un corner en contra, el Benjamí C ha rebut el definitiu dos a un. El Max, a les acaballes del partit ha estat apunt de portar el partit a la prorroga, però el travesser ho ha impedit refusant el xut del blaugrana.
El Benjamí D estava en el grup 2, juntament amb el Cerdanyola, el Badalona i el Gavà. El primer partit els ha enfrontat al Cerdanyola, i amb un encontre molt seriós, s’han obtingut els primers tres punts, al derrotar-los per dos gols a zero. L’Éric i l’Aleck han fet els gols. El segon partit ha estat el millor, en quant a joc i a resultat; el rival, el Badalona no ha pogut fer res davant dels Mercantilistes, que aquests, amb sis gols han sumat tres punts més. El Gerard, el Pau, l’Éric, en Izan i l’Aleck, en dues ocasions, han estat els golejadors. Només calia sumar un punt en el partit contra el Gavà, però un gran gol del Marc des de la frontal de l’àrea a la sortida d’un corner, ha decantat un travat partit. El rival de la semifinal era el Bufalà, i el cansament de les últimes dues setmanes han fet acte de presència en els joves jugadors blaugranes, que tot i dominar el partit i tenir ocasions, els rivals, en l’única ocasió de gol que han tingut, un llançament de corner, han fet el gol que els ha classificat per la final.

Bon treball de tots dos equips!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada