CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dijous, 11 de setembre del 2014

DOBLE ENFRONTAMENT SANTA EULÀLIA – MERCANTIL


Santa Eulàlia 4-3 Benjamí C
Àlex Mateo 1’
Luca 35’
Max 41’

Santa Eulàlia 2-1 Benjamí D
Éric 10’

El Benjamí C i el Benjamí D del CE Mercantil segueixen la seva posada a punt de cara a la nova temporada, i aquest dijous festiu onze de setembre, han aprofitat el dia per desplaçar-se a l’Hospitalet del Llobregat per jugar, tots dos equips, contra el Santa Eulàlia; tots dos rivals eren de categoria i edat superiors, però els nostres equips, han demostrat que no s’arruguen, i tot i perdre per la mínima s’ha plantat cara i s’ha lluitat fins l’últim instant de partit per aconseguir la victòria.
El primer en juga ha estat el Benjamí C, que ho ha fet a les deu. Tot i el matiner gol de l’Àlex Mateo, a la primera jugada de partit, durant la primera part no han trobat mai el lloc; el camp, molt petit i els rivals, molt lluitadors han posat les coses difícils als jugadors Mercantilistes, fins al punt d’aconseguir remuntar el partit i posar-se tres a un. La segona part ha estat totalment diferent, i els blaugranes, millor col·locats sobre el verd, amb més intensitat i més verticals, han dominat el joc. El Luca, de penal que ell mateix ha provocat, ha fet el tres a dos, però en la següent jugada, un gol en pròpia porteria de la defensa Mercantilista, ha posat el quatre a dos. L’equip no ha baixat els braços i primer ha estat el Luca amb un xut al pal i després el Max, que aprofitant una assistència del nostre porter Ruben, ha fet el quatre a tres. L’equip s’ha bolcat en atac i en el temps de descompte casi s’aconsegueix l’empat, però el mà a mà del Max amb el porter, ha estat desviat per aquest últim el suficient perquè la pilota sortís fregant el pal.
A dos quarts de dotze ha entrat en joc el Benjamí D, que s’enforatava al Benjamí A del Santa Eulàlia; l’equip ha dominat tots els aspectes del joc, control de pilota, ocasions de gol, col·locació,... menys un, el gol, i això ha fet que sortís derrotat per la mínima. L’equip ha creat ocasions de gol, però l’única acció que ha acabat al fons de la xarxa ha estat una jugada d’estratègia de corner, on el Gerard ha servit la pilota a l’Éric, i aquest amb un xut ras a batut al porter. El Izan, el Víctor, el mateix Éric o el Pau, que avui ha acabat el partit exhaust, després de ser un dels millors s’ha emportat dues pilotades a la cara que han acabat amb el jove jugador amb sang al nas, han tingut clares ocasions de gol, però no han estat encertats. En canvi, els locals, amb mitja ocasió n’han tingut prou, hi han aprofitat una errada de la defensa per empatar el partit. L’equip ha seguit igual fins a l’últim minut, però en aquest s’ha perdut el partit, quan en una ràpida contra els de l’Hospitalet han provocat un gol en pròpia porteria i han guanyat el partit.

Les conclusions, tot i les derrotes, són més que positives, tan per l’actitud dels jugadors com pel joc vist. Ara toca recuperarse ràpid, ja que el diumenge tots dos equips juguen el torneig de Hostalets de Pierola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada