CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 20 de setembre del 2014

DUES VICTÒRIES MÉS EN LA PREPARACIÓ DELS DOS BENJAMINS


Olímpic Can Fatjo 2-7 Benjamí C
Max 1’, 26’, 40
Anthony 13’, 25’, 38’
Àlex Mateo 33’

Benjamí D 6-0 Sabadell Nord
Màrius 2’, 12’, 36’, 44’
Izan 28’
Maikel 34’

El Benjamí C i el Benjamí D segueix el seu camí de cara al inici de lliga, i aquest dissabte al matí tots dos equips han jugat un partit; tots dos ho han fet contra un equip de la seva categoria, i els dos partits s’han resolt amb dues golejades. Les sensacions en els dos conjunts són molt bones, però cal seguir treballant per arribar al primer partit de lliga ben preparats, ja que encara, en aquests partits, es veuen moltes coses a corregir.
El més matiner ha estat el Benjamí C, que ha jugat el seu partit a les deu del matí i a Rubí; el rival, un conjunt que tindrà el Benjamí D a la lliga, l?olímpic Can Fatjo. El partit, ha estat força còmode pel conjunt blaugrana, tot i que els primers minuts el partit estava descontrolat, i l’equip ha deixat molts espais, però poc a poc s’ha anat corregint, i durant el segon, tercer i gran part de l’últim quart, l’equip ha jugat força bé, s’han marcat set gols i s’han creat moltes més ocasions de gol. Els últims minuts demostren que l’equip encara no està al cent per cent físic, ja que les forces han fallat i l’equip ha rebut dos gols. El Max, ha inaugurat el marcador el en primer minut de joc a passada de l’Àlex Mateo. L’Anthony, en el tretze i de vaselina ha fet el zero a dos, i ell mateix ha fet el tercer en aprofitar un refús. En el vint-i-sis, una jugada d’estratègia de corner ha permès al Max, amb un gran remat de cap, fer el zero a quatre. El Cinquè ha estat obra de l’Àlex Mateo, que amb un fort xut des de fora l’àrea ha superat al porter. El Sisè ha estat marcat per l’Anthony després d’una gran jugada del Max, que ell mateix, amb una similar jugada al gol anterior, ha fet el setè gol en el minut quaranta. A partir d’aquí l’equip se li ha acabat la gasolina i els locals ho han aprofitat per fer els seus dos gols.

El Benjamí D ha jugat a casa a dos quarts de dues del migdia; el rival, el Sabadell Nord. L’encontre ha estat dominat totalment pels blaugranes, tot i que en el segon quart l’equip no s’ha sentit còmode sobre el terreny de joc, hi han estat dotze minuts, on no s’han creat ocasions de gol, però el important en aquestes fases dels partits és que tampoc el rival en faci, hi hagi ha passat avui. Passat aquest període, l’equip ha estat molt bé, intens, amb caràcter, saben el que es feia i el més important, mol efectiu a dalt. El Màrius, ha tardat dos minut en robar una pilota i fe rel un a zero; ell mateix, el en dotze i aprofitant una passada del Pau, ha fet el segon. No ha estat fins al vint-i-vuit que s’ha vist el tres a zero, marcat pel Izan a passada de l’Aleck. El quart ha estat fet pel Maikel, que després de rebre una passada del Màrius no s’ho ha pensat, i amb un fort xut ha introduït la pilota al fons de la xarxa. El cinquè i el sisè els ha marcat el Màrius, el primer  en un remat després d’un bon centre del Izan, i el segon, amb una combinació amb el Pau. Avui l’equip ha estat molt bé en la zona defensiva, ja que el Roger no ha tingut molta feina, tot i que quan l’ha tingut  la solucionat força bé. El Gerard, el Marc, el Diego i el Maikel cada dia estan millor, i l’equip està molt segur amb ells sobre el camp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada