CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 22 de novembre del 2014

GOLS I FUTBOL PER SUMAR TRES PUNTS MÉS – BENJAMÍ D


CE Mercantil 13-1 UE Castellar
Màrius 5’, 8’, 31’, 40’
Izan 10’, 26’, 28’, 34’
Gerard 12’, 29’, 32’
Pau 24’
Maikel 39’

El Benjamí D ha complert, i amb la visita del Castellar, equip situat en la zona baixa de la classificació, ha sumat tres punts més i amb la que és de moment, la victòria més amplia dels blaugranes; exceptuant el segon quart, on no s’ha jugat a res, l’equip ha tornat a realitzat una altre gran partit de futbol, amb molt de joc, molt de toc, i moltes arribades a àrea contraria. Tres punts per segui a dos de líder, que a dia d’avui, no falla.
El partit ha començat dubitatiu en els primers cinc minuts, però tot ha canviat, quan el Màrius, després d’una gran recuperació del Gerard, ha fet el un a zero. Tres minuts més tard, el mateix davanter blaugrana ha fet el segon, aquesta vegada amb un abona recuperació del Izan. El tercer no ha tardat en arribar, ha estat en el deu  i del Izan, que ha engaltat molt bé una desplaçament en llarg del Maikel. En el dotze, el Gerard, de cap, com els tres gols que ha fet avui, ha fet quart a centre del Izan. A partir d’aquí han començat els minuts més fluixos de l’equip, on a part del gol del Castellar en el catorze, la circulació de la pilota ha estat massa lenta i això ha permès veure poques arribades de l’equip, i totes elles han acabat amb res. El Pau, de falta i en l’últim minut de la primera part, ha fet el cinc a un.
La segona part ha estat molt completa, amb bon joc i molt gols; ja en el segon minut de la represa, el Izan, amb assistència del Màrius, ha fet el sisè, i ell mateix, d’estratègia de corner, avui s’han vist molts gols així, ha fet el setè; el corner ha estat llançat per l’Éric. El vuitè ha arribat igual, corner llançat pel Màrius i espectacular remat de cap del Gerard. El novè ha estat el gol típic del Màrius, regat, velocitat i excel·lent definició, aquesta vegada amb l’esquerra. El desè ha arribat només un minut més tard, també d’estratègia de corner, tret pel Màrius i rematat pel Gerard, com no, de cap. El onze ha estat en el trenta-sis, del Izan després d’un bon centre del Gerard. L’Éric molt participatiu, no ha tingut sort de cara a porteria, tal i com demostra el seu segon travesser, aquest en el minut quaranta. El Maikel, amb un bon remat de cap, també després d’un corner llançat pel Màrius, ha fet el dotze; el Màrius, amb un potent xut des de fora l’àrea, ha tancat el marcador amb el tretze a un.

La pròxima setmana l’equip té un desplaçament complicat, ja que visitarà Can Jofresa, per jugar contra un sempre perillós, Jabac i Terrassa. Esperem seguir en aquesta abona línea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada