CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 8 de novembre del 2014

PRIMERA VICTÒRIA A DOMICILI – BENJAMÍ C


San Cristobal 0-9 CE Mercantil
Max 5’, 16’, 18’, 23’, 44’
Àlex Mateo 27’, 28’
Luca 41’
Jan 48’

El Benjamí C del CE Mercantil ha guanyat, per primera vegada aquesta temporada, lluny del Municipal Arrahona – Merinals; ja que els dos anteriors partits, contra els dos primers classificats de la lliga, com a visitants, els jugadors de l’Adrià i el Genís, havien tornat a Sabadell amb zero punts, però avui, ha trencat la ratxa, i han sumat tres punts més, que els deixen en la tercera posició de la taula classificatòria. No ha estat un bon partit, tot i l’ampli marcador final, zero a nou, ja que al matx li ha faltat ritme, intensitat i claredat de joc. S’ha de millorar en els partits fora de casa si es vol seguir espirant al liderat.
El partit s’ha disputat a les nou del mati al Municipal de Ca n’Anglada, i el rival era un equip de la zona baixa, el San Cristobal. El primer gol no ha tardat en arribat, hi ha estat el Max, que després de fallar una ocasió igual, aquesta vegada, i després d’un refús, ha fet el zero a un. Fins al dotze no ha arribat el zero a dos, hi ha estat del mateix Max, que després de rebre una passada, ha controlat la pilota, s’ha perfilat bé, hi ha enviat la pilota a l’escaire de la porteria contraria. Dos minuts més tard ha arribat el tercer gol, també del punta blaugrana, i aprofitant una bona assistència del Jan. Els dos mateixos jugadors s’han tornat ha associar, per tancar la primera part amb el zero a quatre.
La segona part ha començat amb molt més ritme, i l’Àlex Mateo ha estat protagonista dels primers cinc minuts, on ha tingut dues bones oportunitats, parades molt bé pel porter, hi ha marcat dos gols, tots dos d’estratègia de corner, eren el cinquè i sisè. El setè ha estat en el minut quaranta-un i amb una gran jugada individual de Luca. El vuit a zero ha estat marcat pel Max, també d’estratègia de corner; i el zero a nou final ha estat obra del Jan, amb una altre jugada individual per la banda esquerra.
Queda la sensació de haver jugat com la setmana passada, el marcador hagués pogut estat molt més ampli del que ha estat; el més important ha estat el treball defensiu de tot l’equip, iniciada pels jugadors d’atac amb una bona pressió, i anar baixant fins al mig centre, robant moltes pilotes i sobretot pels defenses, especialment els que hi han estat més minuts, el Marcos i l’Àlex Morer, que han deixat al rival durant tota la segona part sense xutar a porteria. També destacar la millora del Ruben amb els peus, que avui, en aquesta faceta ha estat molt bé, hi ha donat molta sortida de pilota des del darrere.

La pròxima setmana toca defensar aquesta tercera posició rebent la visita del Junior; el partit serà dissabte a dos quarts de dues al Municipal Arrahona – Merinals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada